Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
wygląda na dyfrakcję bo znika na pod kątem .Jedno co mnie dziwiło to górka na millenium przy około 5k której nie ma na pomiarze producenta.
wygląda na dyfrakcję bo znika na pod kątem .
Dzisiaj kurier przyniósł paczkę z częściami do zwrotnicy. Wszystkie cewki powietrzne, kondy czarne + jeden niebieski Jantzen, rezystory Superes. Największa cewka jest wielkości trafa toroidalnego 50 VA :biggrin:
Myślałem żeby Millenniuma poczęstować czerwonym Jantzenem, ale jego cena + rozmowa z Yoshim skutecznie mnie od tego odwiodły
---------- Post dodany 22.02.2014 o 19:56 ---------- Poprzedni post 21.02.2014 o 19:36 ----------
Zostały mi jeszcze dwa paski forniru do położenia na cokole. Dzisiaj pomalowałem pierwszy raz wszystkie elementy, na żywo jest to nieco jaśniejsze. Lakier jest mega wydajny i bardzo dobrze się go nakłada
Co zostało do zrobienia:
- skończyć jeden cokół
- druga warstwa lakieru, ewentualnie kolejne warstwy w zależności od otrzymanego efektu
- połączyć główną bryłę z cokołem
- zmontować zwrotki i kable
- zamontować głośniki i terminal
- cieszyć się nową jakością![]()
lklukasz do kogo pijesz?
no ja bym do dobrego wysokotonowca dał dobry kondensator, nie niebieskiego zwykłego...między czerwonym a silverem jest przepaść, a co dopiero między niebieskim a czerwonym...