• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

ESP P3A - ciekawy wzmacniacz

• Autor wątku Autor wątku esh0
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
pcb wyslalem

co do opisu elementow to tez szukalem i nikt nie mial, ale wkoncu wziolem schemat i sam to opisalem, jak sie okazalo dobrze

Mógłby ktoś wstawić tą wersje płytki z opisanymi elementami zgodnie ze schematem. Byłbym bardzo wdzięczny. Właśnie zakupiłem p3a z allegro razam z radiatorem za 20 zyli no i teraz naprawiam :] to cudo.

takero ale nie wierze, że nie był uruchamiany, powiedz lepiej co z nim wyczyniałeś, będzie mi łatwiej :P bo mi sie nie chce tego tykać :P

PS ale ten świat mały :]

Heh, to może mi ktoś powie co zepsułem, jak mam ujemne na wyjściu :/ wcześniej pokręciłem coś z zasilaniem ale "tylko" popaliło rezystory na zasilaniu (bezpieczeństwa 200Ω). Wylutowałem wszystkie trany no i są sprawne, rezystory kolektorowe nowe (nie popaliło ich ale miałem 5W to wymieniłem), inne rezystory sprwadzone, kondensatorów nie ruszałem :/, chyba zmienie sterujące i te BC nie pieniądze a będzie wiadomo że to nie to, jak macie jakies podojrzenia to jestem otwarty na sugastie.

Powrót