Chyba coś wspominałeś, że masz zamiar się pobawić w takie kombinacje, prawda ?
Coś takiego przewiduję do 2x15 AWX, jak będę miał w końcu na to czas i chęci.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Chyba coś wspominałeś, że masz zamiar się pobawić w takie kombinacje, prawda ?
Witam,
zmajstrowałem zwrotnicę. Pomiar praktycznie pokrywa się z symulacją. Reverse null w rzeczywistości jest gorszy niż przewidywany ale z tym nie bedę z tym walczył, ponieważ gra toto naprawdę fajnie.
Pozdrawiam,
Jacek Zieliński
my mamy zapewne odpowiednie elementy, wiec sam schemat wystarczyA może ktoś byłby zainteresowany aby posłuchać mojej zwrotnicy? Mogę przygotować paczkę i opłacić wysyłkę w obie strony. Żaden problem. Tylko proszę się nie śmiać bo zwrotnice w wersji roboczej, na kawałkach płyty pilśniowej pospinane trytytkami...
Ok, nie ma sprawy. Moja skromna wiedza spowodawała, że zrobiłem to co załączam. Pewnie wystawiam się na strzał i miażdzącą krytykę ale co tam. Kiedyś trzeba stracić cnotę. Robie to pierwszy raz w życiu i sprawia mi to wielką frajdę.
Pozdrawiam,
Jacek Zieliński
To taki specjalny woofer dla obsługi DIYaudio czy też będę go mógł zamówić ![]() | ![]() |