Nie wiem jak to tam u Pawła wygląda ale z tego co pamiętam na zdjęciu to oprócz różnicy w wymiarze było to tez troche krzywo przycięte więc ryzyko krzywego zbicia...jak sie myle to mnie popraw Pawle 

Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Nie miałeś czasu na jego wykonanie
O której będą te projekty?
fajna fajna sprawa, na 90% kupie te wysokotonówki (potrzebuje do pracy mgr) a potem tylko dokupić nisko-średnie i mamy zestawik ![]() Albo nie, może coś samemu zaprojektować. Z czym jeszcze można było ożenić T.STX.4.1.200.8.F.A.PC.X ? | ![]() |
A jak to cenowo ma wyglądać ? Może http://www.audiowitowa.pl/pl/p/SB15NRXC30-8/84 albo coś na wavecorze, daytonie ? Jak ma być w cenie tego stxa to może być ciężko, jakiś monacor ? Sprecyzuj wymagania i chłopaki pewnie Cie zarzucą propozycjami ![]() | ![]() |
Kup sobie Wavecory TW30, ja jeszcze przez chwilę (idą już do kolumn dla klienta) mam wersję WA10 i jak za cenę to rewelacyjny głośnik. Zasadniczo do STX'a musisz mieć midwofer, który zagra do 2,5-2,7kHz, z Wavecorem można zejść niżej - 2,3-2,4kHz. Pytanie jaką kasę chcesz wydać...? | ![]() |
No właśnie, dotyczy dyskusja tego tematu czy nie? Bo nie wiem gdzie kontynuować zapytanie o nowy/inny midwoofer pod ten STX. Według mnie na pierwszej stronie jest cały projekt, bez zbędnych pytań, a dalsze strony moga zawierać pytania jak chociażby propozycje zamiany któregoś z przetworników na inny. Oczywiście dalsze konstruowanie zwrotnicy, obudowy itp rozpocząłbym w innym wątku jak tylko kupię przetworniki. LuSzTi Wavecor odpada, bo chciałem zostawić kopułkę STX'a a zmienić dół. ![]() ![]() | ![]() |
pytałem się wcześniej jak wypada ten tweeter w porównaniu do topowego AWXa, gdybyśmy uzyskali takie informacje i ten tańszy nie okazałby się wiele gorszy to można by coś kombinować z lepszym wooferem. chociaż chyba wartość zestawu w dużej mierze określa to jak gra tweeter, więc chyba lepiej kase wpompować w niego. | ![]() |