To ja mam ten zestaw AMA. U mnie grało w takim systemie:
Alpine 9855R + AMA + STX 8" + Kenwood PS150 oraz PS400M na suba.
Było to moje pierwsze lepiej grające audio i np teraz mam w RX8 granie bosa i nie mogę tego po prostu słuchać. Cała instalka kosztowała mnie dużo pomimo że same głośniki były raczej z tej niższej półki i grało naprawdę ok. Do samej AMY nie miałem zastrzeżeń jedynie jak dla mnie HK był słaby w sensie takim że potrzebuję czegoś lepszego na górę (ale to ja). Tak po za tym byłem zachwycony. Sub na STX jest bardzo szybki, bardzo zróżnicowany tyle że nie ma mega mięsa. To nie tłuczek do robienia ciśnienia ale do jakościowego grania, teraz kompletuję sprzęt do drugiego auta i boje się tematu suba bo STX po za tym że nie robił dla mnie odpowiedniej ilości mięsa to miał wszystko czego chciałem.
Amy grającej bez zwrotnicy pełnym pasmem słuchało kilka osób na spocie i pytali czy tu na pewno nie ma suba

tyle że drzwi miałem betonowo wytłumione.
Co do zestawu ode mnie to jest trochę droższy od tych rainbow więc raczej forumowicze powinni Ci doradzić co wybrać.
- - - - - aktualizacja - - - - -
Dodam że w tym budżecie nie złożysz całego systemu. Ja próbowałem już kiedyś robić po taniości a teraz wiem że to nie miało sensu. Albo dobrze albo wcale.
Lepiej rozłożyć sobie CA w czasie i powoli kompletować system. Przecież pod radiem na początku AMA też zagra. Kup głośniki na przód + radio i wygłusz drzwi.
Potem nazbieraj drugie tyle co masz i atakuj suba + wzmacniacz.
Co do przewodów to na sygnał możesz kupić coś z Hollywooda - tanie.
Co do zasilających możesz zakupić przewody spawalnicze lub jeżeli masz gdzieś blisko złom samochodowy, poszukaj BMW E36/46 i wyciągnij sobie z nich przewody od akumulatora. Ja zapłaciłem za takie 15PLN.