• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Fiesta mk4 - Car audio

Sub chyba lepszy jak wzmak.

Co prawda potrzebuje sporo wiatru ale to klasowy głośnik.

Oczywiście jeżeli to polk audio.

Ostatnia edycja:
ale oceniasz to przez swoje doswiadczenie czy przez wymagania autora tematu?
bo jak przez siebie to zestaw odpada.
suba ma zamulac i przeciagac! :p

no wlasnie nie!
czytasz od poczatku?!
przeciez napisal ze JBL mu nie pasowal... dlatego musimy mu polecic cos co przeciaga i buczy ;)

dlatego pisalem o alphardzie SW bo takie same wymagania ma moj brat "dresiarz" :p
przerabialem to wielokrotnie i niestety nic tu nie zmienimy :(

Czyli dobrze napisałem :)
Czyli wybierać głośniki z tych gorszych, słabszych nieznanych nikomu firm, powstałych przypadkiem

Ostatnia edycja:
danielu, to nie sa zarty
jakbys mial takiego starszego brata... normalnie niereformowalny i musialem sie dostosowac do niego :p

jak bedziemy mieli szczescie to autor z czasem sie oslucha i zacznie oczekiwac normalnego grania ;)

Witam i na wstepie przeproszę, za nieudzielenie żadnej odpowiedzi w tym temacie, ale moja sytuacja finasowa zmieniła się dość znacznie. Wymieniłem radio, i już jest poprawa. Mam teraz dwie kolumny po 60W znamieniwo podłączone pod radio, ale przy mocniejszym dropie zaczynają harczyc, i grać ciszej. Podejrzewam (i napewno tak jest) że te 17W to jednak za mało. Chcę kupić troszeczkę porządniejszy 4 kanalowy wzmaczniacz do okolo 200zl, do obecnych głośników jak i do przyszłości, pojawi się oczywiście skrzynia, i mocniejszy przód. Znalazłem taki ale nie wiem czy jest ok http://olx.pl/oferta/wzmaczniacz-alpine-mrv-f300s-CID5-IDaNrJt.html (Wzmaczniacz ALPINE MRV-F300S Świdwin)

- - - - - aktualizacja - - - - -

Radio jakie kupiłem to kenwood kdc w3541.

Powrót