Translator robi z tego sieczke a inaczej mi się nie chce, już 5 lat jak nieuczyłem się niemieckiego i nic już nie pamiętam.
Można się uśmiać:
"Ieses projekt był jakiś najbardziej długotrwałemu jej HOBB Y redakcją - hi-fa -. Miało wartość wreszcie nad wszystkimi dyscyplinami gleiwymierzać suwerenne Lautsprecherch w jednego rozwijać. Ostatecznie onwskazywał sobie receptę, wydziobuje tu z nimzel test podwozia w hobbi hi-fi rodzynki, jako skuteczny.
On gliniany wzwyż stałem mocno jako pierwsze: Hobbi hi-fie 6/2002 łamałote test ugody od wiwat brwić uczyć objazdowa dźwięk High klasową zakończyć . Raven- tomik formierz węglanu potasu Kimon Bellas zdołały przekonywać na całą linią. Oboje wzory verzatrzymują się bardzo podobnie. W sprawności - i w cenie - duży Bändchenhochtö-nerleży tylko z przodu, podczas dźwięku lich keine różnicy do rozpoznają są. Dlatego wybór upadł na mniejszego Raven R 1.0, który Pestałość żelusięga bez zastrzeżeń z.
Gliniany niż on hobbi hi-fie 1/2003 pilotowało u: W tym ugodasprawdzaj 25- cm poganiacz gliniany niża mógł profilować sobie Focals 25 go z W-Membran. Jego twarde deskowe włókna szklane stożki kanapki i długoskokowy trzepaćle są idealną Rahmenbedingungenem za precyzyjną jak gliniany niżpodarkiem go z duży bardziej krzykliwyserve.
W następującej na tym Ausgabe mógł Foca! Wznowione punkty. Był tym to gliniany Tel Audiom, który polecał się dla dużej konstrukcji drogowej trójkowej - z -. Po tym jak z Raven-Bändchen jakieś póki 2.000 Hertz wstawiaj gliniany wzwyżgotówka stał do dyspozycji, on był do ten Frequenz bezbłędnym działającą Audi-om 6 WM nimi najlepiej wyborem."
"Sprzęgał kacza oprawa"