To chyba kazdy jednokomponentowy poliuretan dobrej, znanej marki bedzie ok. Nie sposob znac kazdej chemii.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Mi tez najbardziej podoba sie powloka jak po woskowaniu. Musze popatrzec na olejowoski. Jezeli juz lakier szukam matowego.
Osobiście odradzam olewoski do blatów wszelkiej maści. Chyba że dasz to na jakiś twardy egzotyk.
Mi to się wydaje że podłoga OK, chociaż ilu znam użytkowników to mówią że nigdy więcej (wiórkowanie, ponowne olejowanie raz do roku przynajmniej). A na stole to postawisz kubek z herbatą i po pięknej powierzchni. Ja bym lakierował uczciwie.Widzialem podloge z orzecha, olejowana Osmo
UpA czy na MDF można zastosować podkład w sprayu samochodowy?? Czy musi byc specjalny dedykowany ? Z góry dziękuje.
DziękiMozna ale tak szybko nie zamkniesz mdf. Lepej wczesniej zagruntowac podkladem nitro/capon.
Poproszę wszystko na tacy raz![]()