• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

fornirowanie klejem kostnym na gorąco

no nietsety.moj super konekszyn(connection) + interia = pliki niewieksze niz 10 mb i trudnosci z ich sciagnieciem,moglbys borys wyslac mi to w 3 czesciach po ok 6 mb? prosze :P

To jest 27/150/8, czasami mi sie mignie dioda sygnalizujaca przekroczenie 230W na 8R. Musze tylko jakis fajny kawalek znalezc i nakrece kolejny filmik, kurde moze kariere jakas zrobie <rotfl>

[ Dodano: 2005-07-04, 23:42 ]
tasior
Plik jest podzielony na 2 czesci takze do 10MB ci sie zmiesci spokojnie jako zalacznik.

ale ja niemoge tego otworzyc.... ma 12.2 mb a drugi 7.2 mb.... ten 7.2 sciaglem ale ten 12 nie.bo intria go wyjebała...

No obejrzałem,troszke ten głosniczek po tyłku dostał,nie powiem.Ciekaw jestem czy przy takich wychyleniach nie produkuje jakichś niepożądanych dźwieków?

Hehe fajne wychylenia :)

Wrzuciłem Filmik na server przy czym w dwóch wariantach:

www.toya.net.pl/~b00l3r/MOV01752[divx4.12].rar <- Wersja skompresowana divxem 4.12 [ dla niecierpliwych ] 7.60 mb

www.toya.net.pl/~b00l3r/MOV01752[NoComperss].rar <- Oryginał przesłany przez borysa 14.16 mb

Jakościowo sie nie róznią dużo a rozmiarowo tak. Zapraszam do uploadu. 100 mbitów uploadu do waszej dyspozycji.

Jak bedziecie mieć coś nieduzego do opublikowania to chetnie pomoge mam ftpa 90 mb który jak dotąd nie jest urzywany.

jest na elektroda.net fajny,bass creations ;) tester suba ale ja slucham jak normalnej muzy bo fajny

Borys, czekam na filmik :D

Utwór Dj Delty [ Dark DNB ] Prawdziwy karciciel basowy :D niektóre suby wymiekają przy duzych mocach.

www.toya.net.pl/~b00l3r/deejay_delta-nervous_dogs_placed_in_the_gas_chamber.rar

A tu troszke Aphrodite'a:

www.toya.net.pl/~b00l3r/04_Flava_for_Rava.rar
www.toya.net.pl/~b00l3r/09_Slate.rar
www.toya.net.pl/~b00l3r/13_Crater.rar
www.toya.net.pl/~b00l3r/16_Original_Nuttah.rar
www.toya.net.pl/~b00l3r/20_Say_Goodbye.rar
www.toya.net.pl/~b00l3r/09-aphrodite-ganja_man.rar

I klimatyczny kawałek delty:

www.toya.net.pl/~b00l3r/DeeJay_Delta_-_Ex_Nevada.rar

Jak ktoś bedzie sobie życzył to dołoże coś jeszcze w tym stylu i może dorzuce troche czegoś w stylu Trance 'N' Bass <- gatunku o którym mało kto słyszał :)

I żeby nie było :D mp3 z dysku nalezy skasować po 24 godzinach :)

Powrót