• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Forum Noca :) Czynny 22-6

przy piwku ?? Ja wlasnie jestem po browarkach, jeszcze widze :P heheh Ale jedno wiem. Diy roeumiem choc troszke ale kobiet nie zrozumiem nigdy :/

NO i widze ze dzis pierwszy jestem :)

Drukarka mi w polowie drukowania 154 atron wreznela karke i zawias sie zrobil :(
NIe mam nerwowo do tego sprzetu.

[ Dodano: 2006-04-13, 00:34 ]
eh no i sie wszystko zgaza bo to dzis 13sty jst.

SIedze i rozmyslaem czy mam isc stac na warcie przy grobie czy nie. Ale wieksza polowa mnie udeza na nie bo 4 rok z rzedu mi sie nie chce :P

Ja tam techniawki sobie słucham... bardzi mądrze zrobiłem i wypiłem 2 red bule... zasne chyba nad ranem

Gram sobie w Cs'a.
pada sobie deszczyk,czasem huknie,blysnie.
czaje sie na sąsiada,ide pocichutku,ciemno..... JEBUT KUR*A ! BŁYSŁO ZE AZ OCZY ZAMKNOLEM!!!!!!!!!!!!!!(...)!!!!!
myslalem ze kolega rzucil flashbang....
tak kur*a hukło,tak błysło,ze poprostu niemoge wyjsc z podziwu,jakby mi ktos flashbanga wrzucil do pokoju.... poprostu SUPER.

w zasadzie forum rankiem :P ej a w jakiego cs-a grasz ?? 1.5 ??
1.6 to mega syfffff nie gram ale jak masz 1.5 to mozeym sie zmierzyc albo na serwa jakiegos wpasc !!

2 noc pewnie sie nie wyspie bo mi pies nie daje :/ Ale co tam... Moze by tak zrobic jakis nie wiem, Diy cs ?:D

Powrót