• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Forum Noca :) Czynny 22-6

Reakcji
0
Tak wyglada moje nocne siedzenie przed akustka kiedy moja milosc spi :)

Załączniki

• forum-noca.jpg
    forum-noca.jpg
    38.8 KB · Wyświetleń: 0
Ostatnią edycję dokonał moderator:
a co to za piwko przy monitorze stoi? kształt puszki mówi mi, że to ywiec, ale mogę się mylić :)

Nie widziałem jeszcze tak długiej wypowiedzi na forum...

To pewnie mleko:-)

Niebolą Cie oczy jak siedzisz po ciemku przy monitorze-to dosyć szkodliwe??

Jak ktos nie zna na pamiec ukladu znakow na klawiaturze to sobie musi ja podswietlac :P

Grzesio ma racje - tam są dwa piwa. A Tato musi sobie podświetlać klawiature bo je wypił i mu się literki po ciemku zlewają.

to prawda tam sa dwa a podswietlam bo nie moge lampki zapalac ..baba spi a jak nie spi to marudzi ;)
a ta czerwona kropeczka to led od badziewnych kolumienaek za 50zl wykonanych w calosci z plastiku :D chyba nawet magnes w nich jest plastikowy ;)

hm u mnie piwko - tyskie lub okocimek rowniez po lewej stronie kompika zawsze wieczorkiem i noca i lektura forum

No a gdzie jest Tato Turbo
chyba już pod monitorem - po dwóch ?!?

A komary nielecą do tej świetlóweczki??Pewnie jak sobie okno otworzysz to się o nich odpędzić niemożesz ;)

Qurde no też nieraz siedze długo-przy sprzęcie no 00:00,01:00,ale co ty tam robisz o 02:06??I pewnie wstajesz o 7 do roboty-chyba musisz lubić to forum :DJa bym z ciebie zrobił moderatora-żaden post,o żadnej porze Ci się nieprześliźnie!!!!

chmmm... chciałbym zauważyć, że pirwsza odpowiedź na ten temat była odemie i to o 02:16
może ja zostanę moderatorem?? ;P

Ja czasem jak sie zasiedziałem na forum to rano było a no to na ryby. Ranne ptaszki widziały na stronie głownej moje wszystkie ostatnie posty :D

heh ja nie mogę przestawić zegarka, bo jestem tylko zwykłym userem...

hehe, dzisiaj znowu po północy :P
lubię o tej porze pograć w szachy w kurniku :)

a ja musze obrabiac jakies foty :D
tzn zrobilem cyfrowka a teraz bedzie z tego banner :) ...mam nadzieje :)

Załączniki

• banner.jpg
    banner.jpg
    13.4 KB · Wyświetleń: 0
Powrót