• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Forum Noca :) Czynny 22-6

Okazuje sie, ze dzisiaj jest amerykanka, nalewka z czarnej porzeczki jej smakuje więc mówię , ze chyba ma polskie korzenie. Okazuje sie, ze prababcia to polka ;). Tak fajnie a ja jutro mam neuropsychologie, może ktoś zna dobrze angielski lub francuski ? ;) to zapraszam :)

...Masz zdrowie Marian.

Weź nic nie mów... to wszystko przez bociana. Ja już mam dość,wymiękam,idę na odwyk...

---------- Post dodany o 03:32 ---------- Poprzedni post o 03:26 ----------

Wspólny browar na AS stoi pod wielkim znakiem zapytania...

Tak tak
Już jeździsz ze mną od 2 lat
Z takim efektem ze jeszcze ani razu nie byłeś :\

Z Tobą jeszcze nie, ale Istrię mam zwiedzoną. Tym razem już postanowione, że jadę na południe Chorwacji.

Załączniki

• Obraz 461 w.jpg
    Obraz 461 w.jpg
    91.1 KB · Wyświetleń: 0
  • Obraz 472 po.jpg
    Obraz 472 po.jpg
    92.8 KB · Wyświetleń: 0
Zdjęcia są spreparowane. Po pierwsze, butelek było więcej. Po drugie Marian miał większy kąt odchylenia od pionu... :D

Nie poddaje się presji otoczenia :D

Dziś wieczór na trzeźwo,jutro i pojutrze pewnie też... przechlałem już wszystkie pieniądze które wpłacili mi za nocleg w wawie. Ale spokojnie,coś się wykombinuje,najwyżej pojedziemy do Annopola :thumbsup:

Mówiłem,trza było brać tą Luksusową w promocji za 19zł,a nie od razu Whisky a dla kobiet kindzmarauli w kamionce...

Ty mi lepiej powiedź czy znalazłeś już 12 osobę do pokoju? 45 zeta piechotą nie chodzi a w gardełku suszy.

Aaahhhhh, jak dobrze, że przewidziałem taką sytuację i przelałem Wam pieniądze kompletnie wirtualne..... MUAAAHAHAHHAHAAAAA!!! :cool:

Powrót