• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Forum Noca :) Czynny 22-6

Eee,właśnie,jeszcze od każdego po 3,50zł przeca... będzie na Luksusową + sok :w00t:

Panowie,wiem że w tym temacie piszemy od 22 do 6 rano (sam z resztą przypominam o tym niektórym),ale nie mogłem się powstrzymać :)

...dlatego apeluję do modów,aby któryś z nich w tytule tematu dopisał "od 21:00 do 6:00".

A piszę dlatego że właśnie pije piwko z okazji zdania prawka na motur!!!

wlasnie kupilem za smieszna kase 2x BSW 104II, w zwiazku z tym powstanie 2.2 na GDN-15-40-5 + Vifa-XT25TG + BSW 104II hmmm coo tym myslicie?:)

w cenie 1 mam dwa;) a ty na jakich robic bedziesz i co na gorze?
u mnie wyszlo z przypadku bo wlasnie koncze monitorki na tonsilach, a ze nadarzyla sie okazja to poki co bedzie 2,2:))

Znowu :???:
Masz zdrowie ;)

A ja spokowalem 3 paczki do wysłania i chciałem wypić piwko ale wyszło :(

Ale w sobotę kupiłem samochód :)

A ja dzis pije;) i wżeram pringlesy...

w cenie 1 mam dwa;) a ty na jakich robic bedziesz i co na gorze?
u mnie wyszlo z przypadku bo wlasnie koncze monitorki na tonsilach, a ze nadarzyla sie okazja to poki co bedzie 2,2:))

Ja mam 2 vxt154 tez kupione okazyjnie od sasiada. Myslalem o budowie 3 droznych podlogowek byc moze z kitu SB acoustics (maja promocje srednio 50-100 zl za pare glosników) z aktywnym basem wmontowanym w bocznej ściance. Oczywiście beda to kolosy minimum 1,5m wys. aby pomiescic taki litraz ale mi to odpowiada. Jak nie da rady to zbuduje dwie podlogowki i dwa suby osobne do nich. Jutro jade po końcówki mocy byc moze uda mi sie zalatwic dwie img stageline sta-1100, w cenie jednej.:razz: Jedna uzyje a druga zostanie na cos innego.

Ostatnia edycja:
Marian ten hotel Tamka niby OK tylko czemu pierwsza nocka a raczej pokoj
był "napchany niewiastami"? Wcześniej 5 lasek teraz 2 maśloków. Czyżby limit i bonus sie skończył ? ;) Masz wpływ na zarząd hotelu ? :)

Ostatnia edycja:
dabyl walczy na polsacie!!!

---------- Post dodany o 23:04 ---------- Poprzedni post o 22:56 ----------

...i nawet wygrał :p

Powrót