• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Forum Noca :) Czynny 22-6

GDS i GDN x 2 sztuki już u mnie w domu :)

Załączniki

• stxy.JPG
    stxy.JPG
    89.4 KB · Wyświetleń: 0
To są ino głośniki do subów które robię dla JMZ i głośniki do kolumn na wokal dla znajomych na salkę :)

czeźwego udajesz czy jak? Inaczej się umawialiśmy. Umowa była taka, że wracamy i udajemy na forum totalnie naje%%nych. Chociaż może nie musimy udawać, w końcu świętowaliśmy nowy żywot Diyaudio. Ja zaraz sie kłade bo na 14.00 mam budzik, żebym tylko nie zaspał bo miodopolskich przegapię...

Na 14-stą? toć o 11-stej mamy suby malować... nosz cholera,z Tobą po pijaku się umawiać... nie trza było pić tych nalewek to byś ogarniał... jeszcze musiałem sprzątać po Tobie bo żeś napaskudził na schodach...

Już nie będę wspominoł kto trudni się fachem uzdatniania zużytych browarów i przywraca im dawną świetność z tym, że jakoś take wygazowane ino są :D :D :D

No a co, kto inny miał wziąć? Tylko mówię takie wygazowane jakie i już tej goryczki nie miało...

Goryczka pewno była... ino inna :razz:

Ale wracając do tematu,taka impreza zdarza się raz na... trzeci raz czy trzeci admin? :???:

O ja,ile użytkowników na forum :)

---------- Post dodany o 01:45 ---------- Poprzedni post o 22:54 ----------

Tak to może śmigać cały czas ;)

Oj Marian, Marian. Pół nocy stałem pod nocnym i się nie pojawiłeś. Chyba trzeba Ci zabrać te aszery

Panowie,cytrynówka,malinówka czy porzeczkowa,jeden czort :) Brat na święta pił orzechową... ja nie spróbowałem gdyż czystej nie piję,ale pachnieć to ona pachniała :)

Jak jezdze do niemiec, to za każdym razem musze wozic kilka flaszek Sobieskiej karmelowej. Niemcy na jej punkcie maja swira, ciekawe dlaczego...

Powrót