• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Forum Noca :) Czynny 22-6

Panowie wy tak na serio z tym numerem o kręceniu dupą? Podoba wam się to?

Mam problem z logicznym pojęciem fragmentu tekstu - 'kręć du*ą, pokaż klasę' - wyczuwam tu lekką sprzeczność :)

Trochę mnie poniosło... a raczej Bocian mnie niósł :D No ale w czasie pracy trzeba się czasem zrelaksować... :D

Załączniki

• black star 2013.jpg
    black star 2013.jpg
    262.7 KB · Wyświetleń: 0
Przypomniała mi się sytuacja w takiej naprawdę dobrej piwodajni - piwa z całego świata.

Umówiłem się z kumplem pogadać, ale że się nie wyrobiłem wcześniej to pojechałem autem.
Wchodzimy do knajpy - butelki różnorakich piw a ja mówię do barmana: "Wiem, że to może i głupie pytanie i pewnie nie wypada w takim miejscu...ale macie może Fantę?"
Barman odpowiada, że to nie problem i daje mi tę Fantę, ale tu clue całej tej sytuacji - gość siedzący przy barze mówi do mnie: "Głupio to by było jakbyś zamówił Lecha" i uśmiech od ucha do ucha :)

Dobre,dobre :D

Ja byłem w takiej piwiarni,no i jak zobaczyłem ile mają tam piw to postanowiłem wziąć jakieś takie które już piłem i mi smakuje... wybrałem więc Staropramena (Czechy) :)

ja ostatnio delektuję się piwkiem z pod znaku książęce - pszeniczne, do kufla plasterek pomarańczy i napój chłodzący pierwsza klasa! spróbujcie na moją odpowiedzialność;)

Ja tam delektuje się stresem wywołanym przez sesje :P Łyk piwa to moje 2 największe marzenie w tej chwili (1 to przejść na następny semestr) :D

Ja tez lubię właśnie przeniczne, niepasteryzowane, z niszowych browarów.
Można powiedzieć takie offowe :)

w takim razie polecam jeszcze VILNUS przeniczny - prosto z beczki, niepasteryzowany, pycha!

Ja tam delektuje się stresem wywołanym przez sesje :P Łyk piwa to moje 2 największe marzenie w tej chwili (1 to przejść na następny semestr) :D

Ja tam raz zdałem po 2 piwach, ustnie odpowiadając :)
A zdarzało się że nic mi nie wchodziło do głowy wieczorkiem to leciałem po 3 piwa a zdałem na 4,5 :D
A łatwych studiów wcale nie miałem. Dzienne techniczne.

Ostatnia edycja:
Powrót