• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Forum Noca :) Czynny 22-6

Monitory i sub oddany,kasa w kieszeni... no niby mam się cieszyć,jednak teraz nie mam na czym słuchać muzyki. Chyba jutro odpalę ARZ-tki.

Lepiej poluj na okazje i zrób coś dla siebie porządnego, bo widzę że 70% userów bez głośników dla siebie muzyki słucha :P

Szewc bez butów chodzi... :) Sam mogę mieć znów ten problem mając na stanie na dzień dzisiejszy dwie pary kolumn na Scanach... :/

no nareszcie mogę się wykazać w tym poście :D noc to noc :-)

---------- Post dodany o 00:11 ---------- Poprzedni post o 00:10 ----------

jestem w Opolu i właśnie wróciłem z ciekawej klubokawiarni z muzyką live :)

a ja piję heńka i zaraz idę spać
jutro cięzki dzień :(
zresztą jak od 3 tygodni :(

teraz dzień zaczynam o 6:30 a kończę o 23:50 jak np wczoraj :(
ciekawe jak długo wytrzymam

Daj spokój, u mnie od kiedy moja poszła do pracy to tragedia.. przedszkole, praca, posiłek spanie, porzedszkole, praca... itd. max 2 godziny aby usiąść na kanapie :(

A tego co pamiętam lklukasz młodego mamy w podobnym wieku, fajni ebyłoby poświęcić mu więcej czasu :-(
Ale generalnie w mojej branży mocny zastój,wszyscy czekają na wiosnę, może będzie więcej czasu :-)

Moj ma 4 lata i 3 miesiące
To prawda. Powinienem wiecej czasu spędzać w domu z dzieckiem.
Ale zawsze cos potrzeba. Teraz mam remont w domu a za remont trzeba zapłacić.
I tak zawsze cos.

teraz dzień zaczynam o 6:30 a kończę o 23:50 jak np wczoraj :(
ciekawe jak długo wytrzymam
starość nie radość!;) hehe
kika lat temu przez całe wakacje (3 miesiące) zapiepszałem od 7 do 24 z jednym dniem wolnym w tygodniu który się spędzało pijąc tanie trunki i człowiek dawał radę bez żadnego ale, a teraz fotel, telewizor, piwko i brzuszek rośnie :)

Jeśli masz gdzieś w pobliżu dobrze zaopatrzony sklep to zapytaj o Trybunalskie na miodzie z lubelskiego browaru. Polecam.

Jacek Zieliński

Ja ostatnio tylko lokalne browary.. Całkiem fajnie smakują i wspieramy lokalny przemysł.

Powrót