• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Forum Noca :) Czynny 22-6

giant vt 2 [machanizm zawiasu]
ledwo widac bo male ale normalnie to ma szer 800pix i jest spoko ale tu na potrzeby zamiescilem mniejsze

Ukasz, jeszcze na forum? czy może już na forum :)
bo ja kiedyś wstawałem o tej godzinie na pociąg, dla mnie to rano a nie noc :P

recenzję koncertową? :O Kapelli czy Twoja ksywka ma związek z jakąś praca?:)
hiehie heheheeh
pozdro serdeczne!!
Tata Turbo fają masz lampeczkę;)
niestety lepsze są te dwa piweczka..mm
pozdro again

no coz mozna już zaczynać nocne życie,mi za 8 minut kończy sie empetrójka na winampie i zakończe dzisiejszą przygode z diyaudio :)
jutro dwie klasoweczki

....a matura sie zbliża ,choć stara,ale coraz bliżej hehe

zobaczysz ze bedziesz dobrze wspominał tą mature. nie taka ona straszna. ja teraz mam taką mautrę co semestr.

Jaka odległos moze miec końcówka rurki br od sciany obudowy , bo jakos głupio mi wyszło w winisd ze musze miec rurke o srednicy 10 cm i o długosci 16 cm do obudowy 40l gdzie głebokosc wynosi 21cm . Bo musze przerobic ko9lumny bo zrobiłem na zamknietej bo zawsze sie bałem konstrukcji br , ale teraz sie przełamałem i nie wiem czy tobrze wyliczyłem

Powrót