• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Forum Noca :) Czynny 22-6

Dynaudio to u mnie najwyższa połka :)
Napewno graja zacnie

- - - - - aktualizacja - - - - -

Sorry ze nie w nocy napisane ale moge przespać ;)

Zapytanie mam :) Czy ktoś z forumowiczów spotkał się z kolumnami KEF-C30? Szukam na szybko czegoś do pokoju bo obecne temperatury nie sprzyjają diy. Gra to jakoś przyzwoicie? Za wszelkie sugestie będę bardzo wdzięczny

Jak w temacie piwa, znalazlem w sklepie u siebie na wsi, piwo z grodziska wielkopolskiego (Chyba nie pomylilem) o smaku kwiatu czarnego bzu (w 0.4l szkle ) pierwszy raz takie pilem, bardzo fajny ciekawy smak.

Mały reset się przyda po ciężkim tygodniu :sleep:

A tak w ogóle to cały czas się zastanawiam, czy brać sławnego MW13P, czy jednak iść w małą egzotykę i brać HM130ZO.

Weź sobie MW13P.

A słyszałeś oba głośniki?
16-stki mi nie podchodziły, jakieś takie suche (słyszałem w kilku aplikacjach).

Mnie korci HM130ZO z racji materiału membrany, egzotyki oraz efektu wizualnego (kosz).
No i Raven pisał że fajny jest... ale jak wypada w porównaniu z MW13P?

Jeden z użytkowników skarzy sie ze nikt nie chce pic z Nim wódki :D. Stawiam browar temu kto zgadnie kto to ttaki :D

O niezły rarytasik lubię takie u mnie jak coś to naj łatwiej kupić rarytasy z http://www.browarpinta.pl/

Kilka mogę polecić :lol:

A na dziś zamykam jutro 5:25 i do tyrki Pozdrawiam i do jutra

Po ostatnim festiwalu piwa w Bydgoszczy, ja i James szliśmy w nocy brzegiem Brdy i piliśmy piwa z browaru "Brodacz", zakupione właśnie na tym festiwalu. Oprócz piwa z kija można było zakupić w butelkach, więc kupiliśmy na drogę siatkę brawarów :D

Mieliśmy plastiki, bo wyszliśmy z festiwalu z browarami :)
Z tego co pamiętam to najbardziej smakowało nam to:

Reszta też była dobra, ale nazw nie pamiętam.

Było tak "fajnie", że James dobijał się nie do swojego mieszkania... numer się zgadzał, ale nie ten blok :lol:

Taaakie dobre piwko :thumbsup:

Powrót