• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Forum Noca :) Czynny 22-6

Dzieki, o to mi chodziło. O jakaś siec sklepów, wiec musze zrobić wycieczke do lidla, bo leclerka nie mam w poblizu. Alebrowar to bardzo fajne piwa.

Nie wiem czy w kazdym Lidlu maja to samo, ale mojej okolicy Lidl mnie milo zasoczyl z dobrymi piwami w ostatnim czasie. W Lidlu tez trzeba trafic, bo bywa ze od swieta sie cos pojawi.

No one tyle kosztuja. Ten Rowing Jack tez 6,99 w Lidlu. W lidlu tez z Kormorana byly-Witbier.

Ostatnia edycja:
Nie widziałem jeszcze "Brodacza" w mojej okolicy, nazwa zacna. Jak znajde na półce to nie omieszkam sprobowac.

Ostatnia edycja:
brodacz%2Bfood%2Bemperor%2Bdla%2Bpaskudnych%2Bpijak%25C3%25B3w%2B1.jpg

:D

Rok temu na Beergoszcz zakupiłem cały zestaw piw jaki mieli na sprzedaż w butelkach... razem z JMZ wypiliśmy wszystkie (6 sztuk)... jeden tylko był "pusty" (nie pamiętam nazwy, chyba "pink"), a reszta była naprawdę spoko :)

Obojętnie który kupisz, na pewno zasmakuje.
Np. "Harry" to Earl Grey American Blonde :cool:

Ostatnia edycja:
Miodowe dawniej popijałem, jakoś teraz mi nie pasują, chyba podpadam pod pragraf "jak mi coś się spodoba to do znudzenia" i tak było z miodowymi piwami.

Obecnie wolę komesy poczwórny bursztynowy, albo potrójny złoty (ten to żona lubi, bo taki lekko owocowy).
Fajny jest też porter bałtycki.
Wszystkie mają 9-10% i młócą przyzwoicie, dwa to tak w sam raz.

Jak ktoś nie pił, to fajny jest Barlow Sorbus z kormorana, limitowana edycja i naprawdę fajnie smakuje.
Tylko cena trochę mniej fajna, bo około 25zł za 0,3l.

Siedzę sobie ogarniając zdalnie bazy danych w pracy ^^
Tak w kwestii paliwa, to dawno nie piłem Fortuna Czarne, jakoś tak całkiem dobre ciemne piwo, akurat na upały.

Właśnie wykończyłem jedną kolumnę 2,5way CAC z naszego projektu.
Gra już drugą godzinę i nie chce mi się jej wyłączać... a jutro do pracy...

I szczerze przyznam, najładniejsze kolumny jakie do tej pory wykonałem :)

Zdjęcia dopiero za jakiś tydzień.

Właśnie wykończyłem jedną kolumnę 2,5way CAC z naszego projektu.
Gra już drugą godzinę i nie chce mi się jej wyłączać... a jutro do pracy...

I szczerze przyznam, najładniejsze kolumny jakie do tej pory wykonałem :)

Zdjęcia dopiero za jakiś tydzień.

Też tak mam że czasem jak siedzę i działam w warsztacie to nie chce się odrywać od dłubania a później budzę się blady i głodny ze świadomością że zostały mi 3 godziny snu :D zazwyczaj kończy się to bezsenna nocką a w pracy wypitym galonem Yerby heh
Wklej jakąś fotkę nawet byle jaką pochwal się :biggrin:

Powrót