• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Forum Noca :) Czynny 22-6

Hahahaha Lada rider Rox :) I ten podkład z nieustraszonego :D full wypas :)

Dorzuce coś od siebie, jest to filmik z którego nie moge wyrobić :) www.toya.net.pl/~b00l3r/3.zip

To było jakies przygotowanie do jakiegoś party... dokłądnie nie wiem co to było musze sie spytac :)

ludki 3majcie kciuki, jutro mam egzamin na prawko ! wlasnei zaczynam przegladac testy i... niektore pytania sa lekko zamotane. heh o 6 tano mam 3h jazdy a potem odrazu na teorie i o ile zdam poznije praktyczny ktorego jakos nie boje sie. <lol>
pozdro.

Dzisiejszą noc spędze inaczej niż zwykle :) Ide na zajebistą impreze... Zazwyczaj czytałem na dobranoc to forum... Czy wytrzymam? :D Trzymajcie za mnie kciuki.

wlasnie mieszkam sobie juz od dzis w anglii i wrocilem z pierwszej angielskiej imprezy ;];]

Skonczylem zagłębiac sie w budowe i zasadę działania przetworników AC o podwójnym całkowaniu (z kompensacja szeregowa i równoległa). Kto miał metrologię, i całą tą zasr..ną teorię błędów i innych dupereli wie, jakie to cholerstwo :P
Tym optymistycznym akcentem zakonczę :P W czasie sesji u studenta opcja spania się wyłącza.

Powrót