• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Forum Noca :) Czynny 22-6

siedze cała noc nie spie... jestem głodny chce m isie pic kreci mi sie wglowie jak sie troche rozruszam... ale musze wytrzymac do conajmniej 18 ,bo musze sie rpzerzucic na tryb dzienny : /

Widze ze macie co nie ktozy taki sam problem co ja. Chodzenie spac o godzinie 7 rano to lekka przesada ale co ja mam zrobic? Lato mam.

Lato? yyy chyba wakacje:P ... co to za lato jak slonca nie ma tylko caly czas pada - przynajmniej u mnie tak jest :(......

Wlasnie, to nie lato tylko wakacje. Dzisiaj np. nie poszedlem spac wogole, taka proba wytrzymalosciowa, robie ja czesto. A w nocy kiedy jest cisza moge projektowac moj alarm, w ktorym trzeba sie troche naglowic i wymyslec wszystkie kroki podstepnego zlodzieja by mnie nie przechytrzyl. :)
pozdro

a ja mam jakąś dziwną bezsenność odkoąd wruciłem z danii nie moge spać a kłade sie o 3 lub 5 no naprawde nie wiem co mam robić, jużchyba wszystko na necie przeczytałem uhh............

a ja sie zdrzemne...prawie caly dzien grania z bratem w herosow...a jutro rano jeszcze trzea do kobiety jechac...to trzeba sie wyspac..:D

Nudny nie nudny, ja siedze w robocie :| popijam sobie samogonik i ogladam film :D A na forum takie nudy i bzdety że aż kliknełem w końcu na ten temat ;)

Ale to miało być "forum nocą" a nie "forum wieczorem" ;-p

A ja właśnie skończyłem oglądać Amityville Horror, a wcześniej House Of Wax...oba dobre w miarę, z przewagą tego pierwszego :-)

Amityville horror daje rade, house of wax nadrabia aktorkami ;) dobry jest tez skeleton key. Właśnie obejrzałem Imperium Wilkow , średni film bez wodotrysków i na dodatek fabuła naciągana :)

Skeleton Key mówisz...trzeba będzie obejżeć :-)
No i w końcu Wyspę muszę obejżeć...może Ziemę Żywych Trupów, czy jakoś tak ;-p

Wyspa - polecam naprawde dobrze zrobiony film, wiadomo że nie obejdzie się całkiem bez głupich tekstów ale ogólnie jest ok, napewno się nie będziesz nudził ;)
A ziemia żywych trupów jak dla mnie średni brakuje troche klimatu, podobał mi się natomiast Świt żywych trupów.

A tak wogóle to może cosik z anime ?

Powrót