• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Forum Noca :) Czynny 22-6

dzis byli znajomi ...super bylo teraz doprawie sie zmoja baba :D i idziemy lulu bo jutro ustawieni jestesmy na spacer ze znajmomymi dzisiejszymi po jakims lesie nie wiem gdzie co i jak ale okazuje sie ze z nimi to wszedzie :D
impreza udana :D
szkoda ze nie piatek to wieczor dj'ejow do kompletu :)

pozdrawiam :)
bawcie sie dobrze w koncu to weekend i trzeba nadrobic tydzien pracy!
bo od poniedzialku wszystko to co czego nie lubimy! :D

Jak to fajnie mieć wolny weekend, niestety ja nie mam :| znów siedze w pracy :-(
Ludzie jak macie zamiar pracować w nocy to nie za 700zł ,szkoda zdrowia.

coolombo, wspołczuje.... nawet pivka sie napic nie mozesz.... ;] (joke), ja jak mialbym pracowac na nocki to mosialbym cos robic, siedzac przed kompem poprostu bym usnal.... jakas fizyczna musialaby byc. :)

a u mnie przez pol dnia byla noc bo siedzialem w ciemni i zdjecia wywolywalem:), a dzis po wykladach biore sie za ciecie plyt na skrzynki... ognia!!

Jaka piękna noc... Szkoda ze jutro kolokwium ze wstępu do infy :<. Wie ktoś jak 0.27 zamienić na wyraz binarny? Mi coś nie wychodzi... tzn wychodzi ale jakoś za długi ten wyraz...

hahaha trafilem zupelnie przypadkiem na wywiad z "superinteligentna" gwiazda(oby takich mniej)...

Podobno nie lubisz chamów o niskim poziomie inteligencji. Jak rozpoznajesz takich ludzi?

Na przykład dzisiaj w ubikacji przed koncertem, pewna pani myśląc, że jest niezwykle dowcipna, a tak naprawdę jej poczucie humoru sięga minus zero, minus dziesięć, kurwa - za przeproszeniem - udaje, że nie wie, że jestem w środku i komentuje nasz zespół, muzykę i moją osobę. W związku z powyższym, to właśnie uważam za chamstwo i brak inteligencji.

wops juz pozno a na jutro tyle nauki... to forum w klasie maturalnej staje sie niebezpieczne;p sa tu moze wsrod nas ludzie wybierajacy sie i bedacy juz na medycynie?:P

mIKI, Ja maturke rok temu pisałem i dałem rade mimo uzależnienia od forum :) Więcej na forum niż z ksiązką :). No ale maturka to nic w porównaniu z analizą m. jaką jutro pisze eh. Jak to sue skupic. Eee Znaczy sie dzisiaj pisze tego kolosa. Ide spać, i tak nic nie umiem.
Moja siostra jest na 4 roku medycyny kiedyś to sie nazywało WAM. Jest zadowolona... Ale ja bym nie był jak bym miał w tydzien nauczyć sie 400 stron...

Powrót