• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Forum Noca :) Czynny 22-6

Nocka z algebrą :) Szkoda że w nocy mało sie dzieje na forum - nie ma mnie co rozpraszać :(

o kurwa nic z wczoraj nie pamietam:) wino tescia to dobry sprzet, kopie jak zloto, pora isc na piwko sie lekko podleczyc ..." alkoholu potrzebuje, bo bez niego zle sie czuje"...

qrwa mialem sie pouczyc wieczorem troche... nic z tego nie wyszlo bo koles z browarkami wpadl.... za 2h pobudka bo kolokwium mam ;( <zief>
dobranoc ;)

własnie wróciłem lekko podpity z impezki w soho i powiem, że wracając nocnym 532 wpadłem na pomysł zrobienia estradówek, tak sobie myśle ze 4 szt. najlepiej na czymś tanim takim jak stx, tyle na dzis idę spać!! To tylko taka refleksja moze mi do jutra wraz z kacem przejdzie:)

aha chziałem jeszcze się wyżalić , że SHIFT mi nie dziala najlepiej

ja tam codziennie siedze na kompie do 5 rano i mam jzu problemy,w dzien spie w nocy niezmeczony jestem...

hehe mi spanie w dzien swiateczna pora sie czesto zdarza... wlasnie teraz gdy juz zrobilo sie jasno pierwszy raz od 3ech dni widze ze jest jasno na swiecie ;) (chodze spac ok 7 rano a wstaje jak juz slonca nie ma ;/ )
problem jest z tym ze jak juz sie czlowiek raz przestawi to ciezko pozniej wrocic do normalnego rytmu... a niedlugo sesja ;(

ja tak mialem ja na nocki do pracy chodzilem ! wchodzilem jak bylo ciemno o 22 wychodzilem o 6 i chodzilem spac o 7 wstawalem o 18 i tak przez 4 dni
no jeszcze tylko kompiel i lece ...

Powrót