• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Forumowe zamowienie wtyków bananowych Nakamichi ver. 2

Status
Ten wątek został zamknięty.
Na pewno grupa chętnych na 100szt szybko się znajdzie, a sam bym z 6-8 sztuk potrzebował. Tak na czarną godzine ;)

Na koncie mam już 9 przelewów od:
KAPRINT, MBAR, DAMIANI, LKLUKASZ, NAJMAD, MIKLO, ALEXRAC, NOGA, K0MI

Wtyki kupiłem wczoraj :]
Dzisiaj dostałem cynk że zostały wysłane.

Na co teraz organizować zamówienie ?
Mi pasują widełki (około 8sztuk) i RCA (około 12sztuk).

ja sie pisze na 10 sztuk RCA, jak by byla taka opcja to wyslal bys mi jedna paczke z tym wszystkim? bo nie spieszy mi sie a nie musial bym placic za dwie :)

Dla mnie najlepiej i jedno i drugie. Powiedzmy z 8 szt. widelek i 4 szt. rca.

O.. i jak własnie napiasał dolphin z 8szt. bananow :)

Gniazd bananowych nie ma w aukcjach chyba że widzicie gdzieś indziej ?

Te RCA są po ~6zł za sztukę więc tanio nie jest ale trudno by było u nas taniej w tej jakości kupić podobne.

Okejos.
Zaraz zrobię nowe zamówienie na rca i widły.

Kolega Krystian Markow niech się zgłosi do mnie bo jako jedyny nie wysłał mi adresu ani przelewu, jak się do jutra nie zgłosi to w jego miejsce wskakuje IoNcs.

Wtyki w domu:

Ci którzy brali tylko banany w przyszłym tygodniu dostaną paczki, reszta czeka na finalizację zamówienia widełek + rca.

maxdila i jak z jakością wtyków (chodziły głosy że to odrzuty z taśmy produkcyjnej), na zdjęciach wyglądają super :) , przypominam że ja czekam jeszcze na realizacje RCA ;]

Jak dla mnie bomba ;]
wkładałem w gniazda bananowe - wchodzą z oporem ale jak wejdą to można wzmacniacz ciągnąć za kable głośnikowe :D

na banany zamówienia chyba już nie zrobię na pewno nie w tym miesiącu bo mam jeszcze te dwa do dokończenia na widły i rca
ale potem szybka lista, dużo bananów na użytkownika i możemy robić interesy :]

Wtyki dzisiaj dotarły, wyglądają przyzwoicie.
Dzięki maxdila za organizację zamówienia i wysyłkę.

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót