Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
czyli trzeba dokupić tarczę 48,
Jak ktoś chce lekką i tańszą na 8mm:
http://ferre-narzedzia.pl/frezarka-dwt-of1200vs.html 290 zł
ja mam frezarke DWT juz kilka ladnych lat, nie moge powiedziec absolutnie zadnego ZLEGO slowa na ten sprzet.
To samo mam w BOF 1300.- blokada wrzeciona juz dawno wywalona
To ważne bo mam od Ciebie jeden dziewiczy. BOF 1300 ma szerszą podstawę dlatego musiałem zrobić drugi. Jednak obawiam się, że ta najmocniejsza DWT OF - 2100 VE ma większą podstawępasuja moje cyrkle
KonradRak, ten sprzęcik ze zdjęcia wygląda solidnie ;-)
a moze mniej jej uzywasz?kurcze, nie wiem dlaczego tak u UKA sie stalo, ale u mnie wszystko hula jak nowka. moze nowsze sa slabsze??
Mogę sprzedać ale dopiero jak kupie nową i będę miał pewność, że nie pasuje. Potrwa to jeszcze miesiąc, dwa.KonradRak moze chcialbys odsprzedac ten syrkiel skoro i tak szukasz wiekszej maszyny???
Czyli spełnia moje oczekiwaniaona jest naprawde olbrzymia!
Nie wiem, czy się nabijasz w każdym razie ja nie boję się chińskich eksperymentów :flapper:wygląda solidnie ;-)
to moze pora na nowe zamowienie? | ![]() |
Nie wiem, czy się nabijasz w każdym razie ja nie boję się chińskich eksperymentów
Mam teraz wszystko co potrzebne amatorowi
Gdyby marki: Scheppach i Einhell zamienić na MAKITA to byłbym profesjonalista ![]() | ![]() |