• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Frezarka z leklerka

takero, i co?
miałeś się odezwać
prosiłem cię na pw o telefon, żebym mógł sam odebrać nie odezwałeś się
powiedziałeś wczoraj, że będziesz koło mnie i się odezwiesz i znów nic
najlepiej bym zrobił jak bym dostał ją przesyłką na swój adres i tyle
:evil:

heh, ja tez nie dostalem od takero przesyłki w zamian za frezarkę a miała być teoretycznie w poniedziałek :roll: to chyba przez sesję no ale kontakt jest rzeczywiście baardzo cięzki

Proszę o informację kiedy i gdzie dokładnie (na pw) mam się stawić. Całość zajmie 1 może 2 minuty. Potem takero może wracać do nauki ;).

Szczerze powiedziawszy to byłem pewien że umawialiśmy się na dziś, a nie na wczoraj.. :|
W każdym razie dziś wyruszam w podróż wozem - popołudniem, więc mogę dostarczyć pod drzwi :D
Nie dostałem adresu od lklukasz-a.

Frezarka dostarczona.
Dziękuję.

[ Dodano: 2010-02-06, 22:59 ]
nie dostałem zapasowych szczotek. Mam nadzieję, że nie będą potrzebne.
a i instrukcji obsługi.

takero napisał:
lklukasz napisał/a
nie dostałem zapasowych szczotek. Mam nadzieję, że nie będą potrzebne.
Poszukam w innych pudełkach, ale jakby co to mam tego pełno ;]
spoko to jak by jakiś spot doszedł do skutku to podarujesz mi komlecik?
będę spał spokojnie.

spox :P
tylko muszę je znaleźć w pudłach ;)
prędzej czy później się znajdą, pewnie prędzej niż padną Ci fabryczne :P

takero, ej a co ze mną, panie dostawco ;) :roll:

Pewno za późno ci adres na pw wysłałem? To jak się ustawiamy, co ze spotem? Dawajcie robimy go jutro, bo inaczej to nigdy do skutku nie dojdzie jak tak sie będziemy zbierać... :roll:

A jak nie to będziesz jeszcze je rozwoził, czy trzeba sie do ciebie wybrać?

paldo napisał:
takero, ej a co ze mną, panie dostawco ;) :roll:

Pewno za późno ci adres na pw wysłałem?
Miałeś wysłać smsem, a nie na PW ;]
Co mi z PW w samochodzie ;]

paldo napisał:
Jak będę miał względnie po drodze to mogę podrzucić, ale w samochodzie będę siedział najbliżej we wtorek, a odebrać można osobiście codzienne po wcześniejszym kontakcie na PW/kom tak żebym był akurat w domu .

W sobotę pytałem kiedy i gdzie mogę sie stawić po odbiór zarówno w tym wątku jak i przez pw. W obu przypadkach zostałem całkowicie zignorowany...

Jak będę miał względnie po drodze to mogę podrzucić, ale w samochodzie będę siedział najbliżej we wtorek, a odebrać można osobiście codzienne po wcześniejszym kontakcie na PW/kom tak żebym był akurat w domu .
3 posty wyżej, skoro nie odpisałem to znaczy że nie dostałem.

jaromas napisał:
takero wysłałeś do mnie w koncu te kity? :evil:
Tak, nawet z zasilaczem.

takero, spoko, jak będziesz gdzieś po drodze jechał to może być wtorek, a jak nie to podskoczę jakoś. Zgadamy się ;)

Ps. dziś to już i tak bym nie odebrał, no i testować o tej porze było by ciężko :mrgreen:

Powrót