Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
nie denerwuj się. Ja kiedyś czekałem na paczkę miesiąc czasu. A była wysłana priorytetem. Jak się później okazało była trzy razy w Olsztynie. Jak powiedział, że wysłał to wysłał.jaromas napisał:ja do tej pory nie dostałem żadnej zapłaty od takero za frezarkę za którą zapłaciłem i wysłałem do niego - miał wysłać mi 3 tygodnie temu paczkę z kitami do lm 3886 w ramach zapłaty i na zobowiązaniu się skończyło, nie czekałem na paczkę tylko zaufałem mu że to zrobił żeby frezarki szybciej dotarły do ludzi jednak się przeliczyłem... do tej pory nie dostałem od niego nic i żałuję teraz że wysłałem wcześniej te frezarki
jestcob napisał:Czyli PW dochodzą? Nie siedzę dużo na forum, ale zakładałem, że moderator z taką ilością postów jest w pełni wiarygodny.
można tylko po co - wiertarka i trough!Krystian Markow napisał:Panowie a mozna frezarka wiercic otwory np pod nakretki pazurkowe do przykrecania glosnikow??
no tak ale przez powiedzmy 38mm niewielki odchyl i imbus nie wyglada ladnie. Pytalem tylko z ciekawosci. Koniec OTPrzemek napisał:można tylko po co - wiertarka i trough
maxxx222 napisał:paldo to kolko to jest "tuleja kopiująca" wcześniej jest wyjaśnienie jak działa.
Odprowadzenie wiórów zamontowałem lecz rura od odkurzacza nie weszła na to wiec od razu wyrzuciłem :mrgreen:
To nie odkurzacz tylko przystawka do której możemy podłączyć odkurzaczpaldo napisał:A ten odkurzacz to nie weim po co, ja dziś jechałem na goło, włożyłem tylko rączki i frez i do roboty (chyba żeby worek był do tego)
dabyl napisał:Prowadnica - no prawda jest taka, że te prowadnice, które są standardowo przy frezarkach mało się przydają
dabyl napisał:o nie odkurzacz tylko przystawka do której możemy podłączyć odkurzacz
17.02.10 wysłałem do takero e-mail. Żadnej odpowiedzi.lklukasz napisał:jestcob napisał:Czyli PW dochodzą? Nie siedzę dużo na forum, ale zakładałem, że moderator z taką ilością postów jest w pełni wiarygodny.
jak do jutra się nie odezwie to powiedzcie to do niego zadzwonię