• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Frezarka z leklerka

bawolek w 100% się z tobą zgadzam. Ja już bym wolał żeby mi np napisał ze nie ma teraz kasy niż ma to ciągnąc w nieskończoność bez podania przyczyny.

Nie wierzę, że takero od kilku tygodni nie korzysta z internetu a mimo to nie dostałem żadnej odpowiedzi. Zrozumiałbym gdyby odpisał cokolwiek, nawet że nie ma teraz ochoty. Frezarki nie potrzebuję na gwałt, ale byłem przekonany, że moderator reprezentuje odpowiedni poziom. Swoją drogą jeśli coś takiego zdarzało się wcześniej to mam trochę żalu do stałych bywalców, że nas nie ostrzegli. Przecież na allegro "akcje" tego typu kończą się często wiadomo gdzie...

Moja ostatnio wydaje dziwne dźwięki więc się zapisuję. btw proponuję każdemu wpłacić bawolkowi te parę zł więcej na jakieś lepsze piwo :smile:
1. otomsono
2. malutkiz
3. csbiczek
4. nowy1
5. marcin.w10
6. kombo

Proponuję, żeby było sprawiedliwie tak jak w poprzedniej turze wpłacać po 55zł, uwzględniłem wyższą cenę frezarki (taśma, papier no i to piwo też kosztują).
Taka moja sugestia ;)

1. otomsono
2. malutkiz
3. csbiczek
4. nowy1
5. marcin.w10
6. kombo
7. benek161

Niech te piwo chociaż za fatyge oczywiście ma:D

A moja sugestia jest tez taka abyście popatrzyli czy nie jesteście z jednego miasta i by to poszło jak najmniejsza ilością paczek :mrgreen:

cob, a mówiłem, żeby do mnie wysłać to chcieliście do takero
jak ktoś potrzebuje na gwałt to mogę swojej pożyczyć jeszcze nie używana

maxxx222 napisał:
A moja sugestia jest tez taka abyście popatrzyli czy nie jesteście z jednego miasta i by to poszło jak najmniejsza ilością paczek :mrgreen:
a moje sugestia jest taka, żeby każdy dostał na swój adres i nie będzie później problemów

ja tam wolę paczkę do domu, bez pośredników itp. Poza tym z mojej okolicy chyba nie ma nikogo kto by chciał...

lklukasz napisał:
cob, a mówiłem, żeby do mnie wysłać to chcieliście do takero
jak ktoś potrzebuje na gwałt to mogę swojej pożyczyć jeszcze nie używana
Mi to było w sumie wszystko jedno chociaż przyznam, że brałem pod uwagę łatwy odbiór, a takero był po drodze. Teraz żałuję, ale nic już nie zrobię.
lklukasz napisał:
maxxx222 napisał:
a moje sugestia jest taka, żeby każdy dostał na swój adres i nie będzie później problemów
Również wam to radzę. Trochę więcej pracy, ale obejdzie się bez problemów.

Ja w Warszawie i tak nic nie będę nią robił tylko w domu, więc zdeka wygodniej będzie na domowy adres ale w sumie do Wa-wy też nie jest to wielki problem.

1. otomsono
2. malutkiz
3. csbiczek
4. nowy1
5. marcin.w10
6. kombo
7. benek161
8. JAREK
9.Tomek___

Sorki nie doczytałem wcześniejszych postów:)
A mam pytanie w takim razie jaka jest w końcu cena tej frezarki 25,99zł czy 34,99zł

Powrót