bawolek w 100% się z tobą zgadzam. Ja już bym wolał żeby mi np napisał ze nie ma teraz kasy niż ma to ciągnąc w nieskończoność bez podania przyczyny.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
a moje sugestia jest taka, żeby każdy dostał na swój adres i nie będzie później problemówmaxxx222 napisał:A moja sugestia jest tez taka abyście popatrzyli czy nie jesteście z jednego miasta i by to poszło jak najmniejsza ilością paczek :mrgreen:
Mi to było w sumie wszystko jedno chociaż przyznam, że brałem pod uwagę łatwy odbiór, a takero był po drodze. Teraz żałuję, ale nic już nie zrobię.lklukasz napisał:cob, a mówiłem, żeby do mnie wysłać to chcieliście do takero
jak ktoś potrzebuje na gwałt to mogę swojej pożyczyć jeszcze nie używana
Również wam to radzę. Trochę więcej pracy, ale obejdzie się bez problemów.lklukasz napisał:a moje sugestia jest taka, żeby każdy dostał na swój adres i nie będzie później problemówmaxxx222 napisał:A moja sugestia jest tez taka abyście popatrzyli czy nie jesteście z jednego miasta i by to poszło jak najmniejsza ilością paczek :mrgreen:
devolt napisał:To może udało by się znowu zrobić akcje Frezarkaja byłbym chętny na taką.