witam sorki ze sie wczoraj nie opisalem ale ten tydzien to troche zabiegany mam
sprawa wyglada tak: ...
kompletnych (wszystko co ma byc) zestawów udało mi się znaleźć 6 .... a ich kompletowanie zajelo mi pewnie z 40 minut...... bo w takim panstwie zyjemy ze sk...ny muszą szabrowac i zamast wziac pudelko to jeszcze innych "dobieraja" sobie czesci ja bym tych ludzi odrazu za torbe na drzewie wieszal albo publicznie biczował
koszt pojedynczej to 25,99 zł ........
zrobiłem mały wywiad i pan powiedział ze jeszcze tego torche jest ...i wystawią prawdopodobnie w nastepnym tygodniu ..podejzewam ze sprawa bedzie wygladac identycznie czyli pare dni będa po ~35zł ...a potem znowu po ~26 ..
pieniazki wplacilo mi 8 osób ... niektórzy założyli ze będzie kosztować ~35zł ...
w zwiazku z tym roznicę pieniezną jak najbardziej zwrocę ...
jutro po poludniu wysyłam te 6 sztuk do pierwszych 6 osób z listy
ktore mi wpłaciły a wiec wyglada to tak: (pogrubione na czerwono to osoby do których jutro wysyłam:
1. otomsono
2. malutkiz
3. csbiczek
4. nowy1
5. marcin.w10
6. kombo
7. benek161
8. JAREK
9.Tomek___
10. Devolt
11. LuSzTi
12. Tanner
13. JanekD
uzytkownicy na niebiesko to osoby od ktorych mam przelew, ale niestety znalezli sie nisko na liscie ...
dla nich mam dwa rozwiazania... albo odsyłam wam odrazu pieniazki, ...albo mozemy poczekac na to co Pan z leklerka powiedzial czyli w ciagu tygodnia maja sie pokazac..
od reszty osob na liscie nie mialem zaksiegowanej wplaty na koncie do godz 17tej ..
jezeli juz zrobiliscie przelew tylko nie zdazyl sie zaksiegowac to proponuje takie same dwie opcje jak dla Devolta i JankaD ..
byc moze gdyby nie MUM w poniedzialek i wtorek to dalo by sie wiecej znalezc tych zestawów przykro mi dopiero wczoraj moglem sie tym zajac ...