• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Frezarka z leklerka

Wybieram drugie rozwiązanie - czyli pieniądze zostają na Twoim koncie bawolek do czasu pokazania się nowej partii, różnicy też nie musisz zwracać.

Rozumiem, że na odświeżonej liście będziemy z Devolt'em na początku listy :grin:

Jeżeli jeszcze są te frezarki to ja też bym się pisał!! Bawołek podeślij mi dane do przelewu na PW.

maxxx222, spokojnie bo się spocisz :razz:
jak będzie więcej frezarek w sklepie to chyba nie będzie problemu prawda?

btw: dobrze, że ja już mam i jutro będzie jej dziewiczy rejs :mrgreen:

Rzeczywiście nie doczytałem dopisując się zbyt pośpiesznie na na listę. Jeżeli frezarki mają jaszcze być dostępne w sklepie , a bawołek będzie miał czas i ochotę się tym zająć, to może rozważy dopisanie do listy mnie oraz krasz1 i dami300189.

Ja oczywiście również zgadzam się z propozycją kolegów, niech pieniądze u Ciebie leżą i jak się pojawią frezarki i będziesz miał czas sie tym zając to poczekam.
Jak frezareczka będzie u mnie to też nie omieszkam się jakoś odwdzięczyć :)
A tak poza tematem, ja to mam pecha :) jak by była jeszcze jedna frezareczka to bym się załapał :) No ale trudno:)

Czyli jak robimy nową listę i czekamy??
Myślę, że propozycja JankaD jest sprawiedliwa, ale nie chce kłótni na forum wiec niech się wypowie bawolek.

max222, sapiesz jak byśmy mieli Ci zjeść tą frezarkę. Oczywiście, jeżeli bawolek będzie miał chęci i da radę zakupić więcej niż te 6 sztuk dla osób z listy, to się piszę jeśli nie - trudno!

witam mam dla niektórych dobre wieści postanowiłem się wybrać do lekelerka dzisiaj i okazało się ze przez noc pracownicy pare dołożyli ...
widać ze sami kompletowali zestawy z tego co im zostało na markecie/magazynie :D ...no ale wracajac do meritum zdobyłem dzisiaj kolejne 3 kompletne zestawy :D

tak wiec:
1 osoby ktore sa na czerwono frezarki sa juz w drodze...wyslalem je ok 15tej
2 osoby na niebiesko ...wysylam do was w poniedzialek (dzisiaj musze wyjechac i bede dopiero jutro wieczorem....)
a dlatego tym razem postanowiłem troche zmienic kolejnosc dla dwoch osob (devolt, JanekD) bo od was mialem juz wczoraj przelewy tylko po prostu nie bylo dla was frezarek ... no i wskoczyla 3cia osoba :D ktora byla najwyzej i mam od niej przelew...

1. otomsono
2. malutkiz
3. csbiczek
4. nowy1
5. marcin.w10
6. kombo
7. benek161
8. JAREK
9.Tomek___
10. Devolt
11. Tanner
12. JanekD

jest tez jedna rzecz ktrórą juz po fakcie zauwazylem ...jak sprawdzalem kazdą jedną sztuke to z jednej musiał mi wyleciec taki gadzet:
20100305.jpg

niestety nie wiem do kogo powendrowala bez tego kołka dystansowego ... tak wiec jak do was dotrą to sprawdzie i osoba ktora nie ma tego niech sie zglosi ...ja to wysle listem ...co prawda mozna to zastapic wkretem szybkiego montazu (jak PawełS) ....no ale to z mojej winy i przeoczenia :D wiec niech sie ta osoba zglosi :D

pozdro ... w poniedzialek podskocze zerknac czy są jescze jakies nowe zestawy by było dla wszytkich z obecnej listy .... (Luszti prosil o wykreslenie z listy..)
nowe osoby to niech sie od poniedzialku zapisują ...zeby bylo wiadomo co i jak :D

bawolek, zrobilem przelew wczoraj wieczorkiem, jakbyś mógł sprawdzić jeszcze raz bo kurcze, powinien dojść, z mBanku przelewałem :)

Przed chwilą doszła paczka z frezarką, już zdążyłem ją rozdziewiczyć - sprawuję się świetnie :grin:
bawolek bardzo Ci dziękuję za trud włożony w zorganizowanie tych frezarek
p.s. to mnie brakuje tej części o której pisałeś ;)

Panowie, wybaczcie moje lenistwo ale nie mam sily czytac calego tematu od poczatku. Szybkie pytanko wiec. Czy mozna jeszcze dopisac sie do listy na te frezareczke? Nic na sile oczywiscie :)

Hmm, Pogromco.., nie musiałeś całego czytać.. wystarczyło ostatni post bawolka z tej strony, listę na nowe zamówienie zakładamy w poniedziałek.

Wporzadku, juz cos tam doczytalem. W takim razie jesli jeszcze sie pojawia frezareczki, a naszemu koledze bedzie sie chcialo ponownie robic zakupy,to prosze o dopisanie do listy ;]

Proszę zobaczyć jak wyglądają szczotki po ok dwóch godzinach pracy.

Na szczęście miałem zapasowe. Zobaczymy ile te wytrzymają.

Powrót