witam mam dla niektórych dobre wieści postanowiłem się wybrać do lekelerka dzisiaj i okazało się ze przez noc pracownicy pare dołożyli ...
widać ze sami kompletowali zestawy z tego co im zostało na markecie/magazynie

...no ale wracajac do meritum zdobyłem dzisiaj kolejne 3 kompletne zestawy
tak wiec:
1 osoby ktore sa na czerwono frezarki sa juz w drodze...wyslalem je ok 15tej
2 osoby na niebiesko ...wysylam do was w poniedzialek (dzisiaj musze wyjechac i bede dopiero jutro wieczorem....)
a dlatego tym razem postanowiłem troche zmienic kolejnosc dla dwoch osob (devolt, JanekD) bo od was mialem juz wczoraj przelewy tylko po prostu nie bylo dla was frezarek ... no i wskoczyla 3cia osoba

ktora byla najwyzej i mam od niej przelew...
1. otomsono
2. malutkiz
3. csbiczek
4. nowy1
5. marcin.w10
6. kombo
7. benek161
8. JAREK
9.Tomek___
10. Devolt
11. Tanner
12. JanekD
jest tez jedna rzecz ktrórą juz po fakcie zauwazylem ...jak sprawdzalem kazdą jedną sztuke to z jednej musiał mi wyleciec taki gadzet:
niestety nie wiem do kogo powendrowala bez tego kołka dystansowego ... tak wiec jak do was dotrą to sprawdzie i osoba ktora nie ma tego niech sie zglosi ...ja to wysle listem ...co prawda mozna to zastapic wkretem szybkiego montazu (jak PawełS) ....no ale to z mojej winy i przeoczenia

wiec niech sie ta osoba zglosi
pozdro ... w poniedzialek podskocze zerknac czy są jescze jakies nowe zestawy by było dla wszytkich z obecnej listy .... (Luszti prosil o wykreslenie z listy..)
nowe osoby to niech sie od poniedzialku zapisują ...zeby bylo wiadomo co i jak