da rade... tylko tak sie sklada ze teraz mam pare spraw ktore mi zajmą 2 dni od 8 do 20tej (MUM) ...w srode wezme autko i moge podejchac po frezareczki ... ALE uwaga na pewnym forum z innej tematyki kiedys organizowalem pewną "liste społeczną" i nauczyła mnie ona bezwzględnego przestrzegania zasady ograniczonego zaufania ...w zwiazku z tym robimy tak:
1 robcie liste chetnych (do srody)
2. ja w srode (bez wzgledu na liczbe chetnych) przejade sie do leklerka w celu sprawdzenia ile tam kompletnych zestawów moge zlozyc...
3. wszycy chetni wplacaja mi kaske na podany przez @ lub PM numer konta
4. robie zakupy JAK WSZYSCY Z LISTY wplaca kaske...
5. wysyłam frezarki ...
w zwiazku z tym NIKT NIE WPISUJE SIE NA LISTE JEZELI NIE MA OD RAZU PIENIAZKOW NA ZAMOWIENIE...co by innym z zamówienia nie utrudniać zycia (przypominam realizacja jak wszyscy z listy wplacą ;p ......oczywiście są sytuacje "zyciowe" ...ALE trzeba po prostu o niej napisac .....a nie wpisac sie na liste i potem o tym zapominać !)
frezarka kosztuje 34,99 ...(do paczki włoże paragon z leklerka)
przesyłka priorytetowa tej paczki (do 5kg) to 14,50 ...
nie ukrywam ze nie chce do tego doplacac wiec liczmy 15,50 (zebym mial na tasme ktorą owine kazdą z frezarek ...)
tak wiec bedzie was to kosztowac 34,99 + 15,50 ....
ps mimo ze nie uczestniczylem w zadnym poprzednim zamowiniu w ktorym uczestniczył takero to mam jednak małą uwage ...
(i prosze by moderatorzy tego za bardzo nie tepili bo kazdy ma prawo do takiej opinii) ..mianowicie ...
takie "watpliwosci" co do takero nie mialy miejsca pierwszy raz ...ja kojarze takie co najmniej 2 akcje ... rozumiem o roznych sytuacjach zyciowych ALE zeby nie miec 5 minut czasu o tej np 23godziny by po prostu szczerze napisac co jest grane ... to troche nie halo ...
dziwnym zbiegiem okolicznosci jak jest komus cos winny to znika na pare dni ...a potem pojawia sie .......
sprawa zapewne sie wyjasni ...i jaromas otrzyma swoje pieniadze....ale na milosc czemu niby ma zamrazac swoje pieniadze na miesiac .......na czyjes widzi misie ...
przeciez sprawa ewentualnej przeprowadzki nie jest decyzją z dnia na dzien ! ..... jak wiem ze nie jestem w stanie dotrzymac terminu TO SIE AKCJI NIE PODEJMUJE !~...
, moj osobisty wywód nie jest aktem agresji !... ...a mysle obiektywną opinią ... NIE PIERWSZEJ sytuacji tego typu w ktorej uczestniczy ta sama osoba ! ...i po prostu radze na takie rzeczy spojrzec troche szerszym kątem niz "moderator"/"kolega" ...
pozdrawiam