to już widzisz ze nie tylko TyMyślałem że tylko ja tak mam

Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
to już widzisz ze nie tylko TyMyślałem że tylko ja tak mam
Niby u nas ma kosztować około 4k pln (Dane z 2016r) za tę cenę ogarnięty majsterkowicz robi ploter frezujący DIY na wrzecionie profesjonalnym 2kw i polu roboczym np 150 x 100 na którym w miękkich materiałach wytnie co tylko dusza zapragnie Niby Shaper Origin fajna hybryda , ma ekranik itp ale na kieszeń kowalskiego trochę za drogi gadget , osobiście wole plotery
Niby u nas ma kosztować około 4k pln (Dane z 2016r) za tę cenę ogarnięty majsterkowicz robi ploter frezujący DIY na wrzecionie profesjonalnym 2kw i polu roboczym np 150 x 100 na którym w miękkich materiałach wytnie co tylko dusza zapragnie Niby Shaper Origin fajna hybryda , ma ekranik itp ale na kieszeń kowalskiego trochę za drogi gadget , osobiście wole plotery
Masz jakis projekcik czy cos?
jakbym mial mozliwosci finansowe i lokalowe to bym kupil i obslugiwal wszystkich DIYowcow w krajuplanujesz coś takiego kupić czy zrobić po swojemu ?
Uuu no to współczuję to chyba najgorsze po braku pięniędzy na pasje co może spotkać DIYowca
Na szczęście mam 2 piwnice więc jest gdzie działać ale muszę przenieść się z 7m2 na prawie 14 zostanie tylko wyprosić stamtąd jakieś pół tony starych ciuchów butów i torebek mojej Żonki , no cóż albo ja albo te szmaty haha:lol: do tego mały remont , klima , wentylacja nowa instalacja 220v i będzie git majonez można budować ploter , dorobię sobie łóżko i można tam spać bo centralne i instalacja wodno-kanalizacyjna już jest.
Jak dobrze pójdzie to do końca roku się wyrobie a i forum na pewno z tego skorzysta bo samolubny nie jestem![]()
Sorry mała gafa :biggrin: dzięki za poprawkę | ![]() |