Temat poświęcony frezom do naszych frezarek w domowym zaciszu - waszych spostrzeżeń, wyboru i doświadczeń z tymi urządzeniami przy budowaniu sprzętu audio.
Zapraszam do dyskusji.
Zapraszam do dyskusji.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
można go wykonać ręcznie wycinając wyrzynarką narysowane cyrklem kółko i docierać kostką z papierem ściernym .
a to sorry bo rano spieszyłem się do pracy i na szybko wrzuciłem Ci ten link, teraz dopiero doczytałem dokładnie że o spiralny chodzi, a te tam blisko stówy brutto... :/...spiralny...Tylko cos, co nie kosztuje ze 150 zl
A czemu akurat spiralny proste masz niemal połowę taniej a do diyaudio Ci nie wystarczą ?
Witam, Panowie, jeśli macie do swoich frezarek tuleję redukcyjną 12mm --> 10mm to bardzo chętnie oddam Wam frez palcowy, czteropiórowy, spiralny. Leży w garażu, jest mi całkowicie nieprzydatny. Może Wam uda się go zastosować. Pozdrawiam, Jacek Zieliński | ![]() |
4. piórowy frez do drewna niestety się nie nadaje, będzie palić i będzie nierówna, postrzępiona krawędź - nie nadąży z usuwaniem wióra przy takich obrotach, chyba że z malutkim posuwem...
Heh zaskakuje mnie i to strasznie pozytywnie prędkość doręczania przesyłek przez PP w ostatnim czasie ![]()
Zamówienie złożyłem we wtorek wieczorem; w środę rano dostałem potwierdzenie o wysyłce; dzisiaj po południu otrzymałem paczkę. Leciała z sklepu przez Warszawę, Szczecin... ![]() Ostatnio trochę zamawiam przez PP i no jest tak szybko jak napisałem, brawo dla PP! ![]() | ![]() |