Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Kiedyś kupiłem na próbę ale zniszczyłem go na 1 skrzynce z wiórówki, najpierw odpadło łożysko a za chwilę był już tak tępy że wcale prawie nie brał, więc raczej takich unikam, nawet chińskie z zestawów z allegro więcej wytrzymują.przeszukaj aliexpress
maja sporo ciekawych bajerow
![]()
![]()
ooo, w wolnej chwili tam zajrzę.w castoramie pojawily sie drozsze frezy. ceny 20-80zl, ale nie uzwyalem jeszcze
Właśnie m.in. dlatego chcę coś lepszego, tych chińskich zestawów mam już z 8 ale tak naprawdę z każdego kompletu używam może 3-4 frezów i dlatego nie chce kolejnego kompletu żeby się z nim nie przekładać.Z tanich używałem tych z Juli i byly ok - tylko te z łożyskami się rozpadają. Jak porządne to tak jak wyżej Globus - dużo ludzi poleca, polskie i względnie tanie
Ogólnie to jak patrzę to z tych najtańszych do ~50zl to jest głównie graphite i erbauer, potem za 100zł+ jest makita, globus, CMT, LUNAMi znajomy polecał frezy marki Globus. Czy dobre - nie wiem, nie sprawdzałem, ale on zadowolony. Jak patrzyłem to cenowo nie ma tragedii.
Czyli poszukam czegoś z tych droższych firm i wybiorę co wyjdzie najtaniej.Ja mogę szczerze polecić frezy firmy Luna. Pracowałem z kilkoma rodzajami i naprawdę dają radę![]()
spokojnie jednym tanim frezem kilka takich formatek zrobisz![]()