Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
ktoś , zdaje się Borys pisał kiedyś że ktoś gdzieś go porównywał ze scanami , czy że to głośnik klasy scana, nie ważne, w każdym razie widać jak się to ma do rzeczywistościPawel S. napisał:ale co ma wspolnego tytul?
KiEPy 'made in taiwan' są, dlatego wlaśnie nie chciałem o tym wczesniej wspominaćmIKI napisał:to juz nawet na tajwanie jest zdecydowanie lepiej) a wrecz idealnie
![]()
na szczęście tu bez szokumIKI napisał:a pokaz jeszcze jak dolny resor wyglada![]()
nie to żeby coś , ale pamiętam jak Tasior mi ciągle na gg pisał o czarnych plamkach na membranie, o głośnikach z powylewanym klejem na membranach no i o tym że tarły. Ktoś Mu wtedy odpisał żeby nie oddawał , tylko zostawił na noc na generatorze to się dotrą KEPy i że to absolutnie normalnewasik1989 napisał:Miałem je w okresie kiedy miał je też Tasior.
to miejsce w którym cewka jest przyklejona do membrany, z korektorem fazy nie ma to nic wspólnegowasik1989 napisał:i ktoś nieumiejętny przyklejał kolektor fazy.