rozpoczynamy zbieranie zdjec do kalendarza na rok 2017 
ja w tym roku planuje skonczyc wzmacniacz

ja w tym roku planuje skonczyc wzmacniacz

Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jak dla mnei powinieneś zmienić nakrycie stołu.. zupełnie nie pasuje do nowoczesnego wzmacniacza a raczej do unitra amator
To oczywiście moje subiektywne zdanie.
Nie do końcaWykadruje się "zwis" i będzie ok
Nie do końcabo widać co to jest. Mi osobiście się to kojarzy z moją babcią gdzie wszędzie takie "nakrycia" były.
Stół sam w sobie jest taki brzydki że lepiej do zdjęcia wygląda z ?
Ja rozumiem że żona/dziewczyna to założyła.
Od razu lepiej na panelachAle mimo wszystko "rozbierane" foto bardziej pasuje do kalendarza DIY.
W tym roku mamy tyle czasu że można wszystko dopracować i mieć gotowe zdjęcia przed końcem roku.
Właściwie po prostu leżał to na zdjęciu też jest, nie był kładziony specjalnie do fot![]()
Mam też foty na panelach, o inne będzie ciężko w najbliższym czasie bo korzystam z aparatu i szkieł brata więc pewnie najwcześniej w maju mógłbym cyknąć na innym podłożu (a jak nie to PS i wklejamy na skrzydło nowoczesnego samolotu)
![]()
Tobie nikt nie narzucał jakie masz zdjęcie wrzucić swoich monitorów.
Ale idą Twoją ideologią - lepsze by było jakby co najmniej jedna kolumna miała wyciągnięte głośniki, z widokiem zwrotnicy. W końcu to forum DIY![]()
Więc się nie zgodziłem o tym napisałem ![]() ![]() | ![]() |
Swoją drogą jest październik a zdjęć tyle co nic