• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Galeria zdjęć do kalendarza na 2017 rok - dodaj swoje zdjęcia!

Pawel S.

Administrator
Członek ekipy
Reakcji
128
rozpoczynamy zbieranie zdjec do kalendarza na rok 2017 ;)

ja w tym roku planuje skonczyc wzmacniacz :D

d48df5921c344ee85a81ccc028a89779_1453195667.jpg

Wypadało by trochę popracować nad WB/detalami, no ale to jak już będzie coś działane z kalendarzem.

Mam też sporo innych, ale to wrzucę do wątku w gotowych ... jak go założę ;-)

Jak dla mnei powinieneś zmienić nakrycie stołu.. zupełnie nie pasuje do nowoczesnego wzmacniacza a raczej do unitra amator :)
To oczywiście moje subiektywne zdanie.

Wykadruje się "zwis" i będzie ok
Nie do końca ;) bo widać co to jest. Mi osobiście się to kojarzy z moją babcią gdzie wszędzie takie "nakrycia" były.
Stół sam w sobie jest taki brzydki że lepiej do zdjęcia wygląda z ?
Ja rozumiem że żona/dziewczyna to założyła ;).

Nie do końca ;) bo widać co to jest. Mi osobiście się to kojarzy z moją babcią gdzie wszędzie takie "nakrycia" były.
Stół sam w sobie jest taki brzydki że lepiej do zdjęcia wygląda z ?
Ja rozumiem że żona/dziewczyna to założyła ;).

Właściwie po prostu leżał to na zdjęciu też jest, nie był kładziony specjalnie do fot ;)

Mam też foty na panelach, o inne będzie ciężko w najbliższym czasie bo korzystam z aparatu i szkieł brata więc pewnie najwcześniej w maju mógłbym cyknąć na innym podłożu (a jak nie to PS i wklejamy na skrzydło nowoczesnego samolotu :P ) :)

9b1e085f19696b7ca4a921dba164b3d9_1453216989.jpg

Od razu lepiej na panelach :) Ale mimo wszystko "rozbierane" foto bardziej pasuje do kalendarza DIY.
W tym roku mamy tyle czasu że można wszystko dopracować i mieć gotowe zdjęcia przed końcem roku.

No dobrze, ale to jego zdjęcie i wrzuca takie jak chce :) Tobie nikt nie narzucał jakie masz zdjęcie wrzucić swoich monitorów.
Ale idą Twoją ideologią - lepsze by było jakby co najmniej jedna kolumna miała wyciągnięte głośniki, z widokiem zwrotnicy. W końcu to forum DIY :P

Od razu lepiej na panelach :) Ale mimo wszystko "rozbierane" foto bardziej pasuje do kalendarza DIY.
W tym roku mamy tyle czasu że można wszystko dopracować i mieć gotowe zdjęcia przed końcem roku.

Życie to sztuka kompromisu, więc proszę masz "to samo" ujęcie ale za to na "babcinym" podłożu (za to z retuszowanym "zwisem") ;-)

05f480a6248aab00494944bf50bad21c_1453226980.jpg

Reszta pójdzie do wątku w gotowych i przy najbliższej okazji może cyknę jakieś inne o ile będą chęci :)

Ostatnia edycja:
Właściwie po prostu leżał to na zdjęciu też jest, nie był kładziony specjalnie do fot ;)

Mam też foty na panelach, o inne będzie ciężko w najbliższym czasie bo korzystam z aparatu i szkieł brata więc pewnie najwcześniej w maju mógłbym cyknąć na innym podłożu (a jak nie to PS i wklejamy na skrzydło nowoczesnego samolotu :P ) :)

9b1e085f19696b7ca4a921dba164b3d9_1453216989.jpg

to zdjecie jest super! :D

zdjecia wzmacniaczy sa bardzo trudne. trzeba pokazac sporo detali jak i ogolna bryle. na tym zdjeciu jest wszsytko co trzeba ;)

moznaby zrobic maly kolaz z detalami wnetrza ;)

Tobie nikt nie narzucał jakie masz zdjęcie wrzucić swoich monitorów.
Ale idą Twoją ideologią - lepsze by było jakby co najmniej jedna kolumna miała wyciągnięte głośniki, z widokiem zwrotnicy. W końcu to forum DIY :P

Zgadza się, jednak teraz mamy dużo więcej czasu i przypuszczam że zdjęć będzie o wiele więcej niż dwanaście i będzie głosowanie, stąd moje propozycje bo wzmacniacz jest bardzo ładny.
Czyli wszystkie prezentowane zdjęcia muszą być "rozbierane" ? Chodziło mi w przypadku tego wzmacniacza że z otwartym bokiem wygląda lepiej ;). Ja tu nikogo nie atakuję ani nie zmuszam, napisałem w poście wyżej że to moje subiektywne zdanie i wystarczy się z nim nie zgodzić i po sprawie ;)

Nie na temat...
napisałem w poście wyżej że to moje subiektywne zdanie i wystarczy się z nim nie zgodzić i po sprawie

Więc się nie zgodziłem o tym napisałem :) Teraz wystarczy przyjąć moje zdanie na ten temat, zgodzić się z nim lub nie i po sprawie :)

poprosze na maila wersje w duzym rozmiarze! ;)

szkoda ze orientacja pionowa... ale cos moze sie wymysli ;)

Swoją drogą jest październik a zdjęć tyle co nic. Może by podwiesić ten post bo znowu będzie "za późno"...

Powrót