Następcę tego zestawu planuje jakoś najwcześniej za rok, może półtora... najpierw trzeba zmienić wzmacniacz na coś w pełni działającego, najlepiej z pilotem no i jakis porządny CD kupić.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Witam. Kolumny ładne, ale mam pytanie odnośnie zwrotnicy.. nie poknociłeś czegoś?? chodzi mi o kondensator bipolarny w sekcji wysokotonowej, nie dostałeś MPT?? z tego co się spotykałem to bipolarny jak już to w sekcji GDN'a..
Właśnie myślę nad zabraniem się za 1way Ale to chyba raczej bardziej dla zabawy, choć kto wie, może się spodoba...
A może interesujesz się elektroniką? To buduj własny wzmacniacz
dokładnie zauważyłem to samo
dokładnie zauważyłem to samo
goraco polacam sonido 145 w hornie
zakochalem sie
zały projekt jest gotowy
Całkiem ciekawe... myślałem raczej o zabawie z tanimi szerokopasmowcami od stx na początek, ale w sumie, cena za te sonido taka tragiczna nie jest...
Możesz troszkę opisać ich brzmienie?
Te co były na audioshow, z żółtymi membranami? Również polecam, świetny dźwięk
co do brzmienia to sluchalem 145-ek w dosc malym pomieszczeniu ok 12m2
ja mam 25m2 i nie wiem czy nie beda za male
Joł. to ja zapytam, wiesz jaki to był dokładnie model ?Napisał benek161
Te co były na audioshow, z żółtymi membranami? Również polecam, świetny dźwięk
dokładnie te!
Joł. to ja zapytam, wiesz jaki to był dokładnie model ?
a wiesz może jeszcze jakie to były dokładnie modele tych 3" tang band-ów ?
Masz podobne wymiary jak ja. Z aneksem kuchennym ok 50m^2. Akustyka w takim pomieszczeniu to problem. Na szczęście mam 1 pokój na poddaszu który wykorzystam do odsłuchów. Ale najpierw adaptacja (teraz jest naszą sypialnią). Ma po podłodze ok 30m^2 ale dużo skosów. Więc kubatura wyjdzie jak w 25m^2.No mój salon ma około 25 m2, ale jest połączony z kuchnią i jadalnią co daje jakies w sumie prawie 50m2.... Chociaż z obcnymi GDNami nie narzekam, ale czesto nieaudiofilsko gałeczka od basu musi iść troszke w ruch![]()