Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
mam uraz do tej marki, tak samo jak do hertza. wg mnie zakup nie oplacalnymoże Powerbass 124x?
u przemka z audio-technik.pl bede robil 2 drogi z dt-284. obecnie gra na fabrycznej zwrotnicy od r6a i nie jest ciekawie. a car power jest lepszy od T25tak z innej beczki Paweł jak będziesz tam modernizował to możesz jakiś zestaw zrobić z wooferem R6A i na gorze coś dobrego!
zdaj relacje po przeróbce!u przemka z audio-technik.pl bede robil 2 drogi z dt-284. obecnie gra na fabrycznej zwrotnicy od r6a i nie jest ciekawie. a car power jest lepszy od T25
- sub - do bagaznika mysle nadal o 10", ale juz cos mocniejszego. cos mysle ok 300w + musi byc troche wolniejszy.
podam przyklad - u brata jezdzily 2 alphardy SW (na poczatku 8", pozniej 10") bo jak wymienilem mu na lepszy glosnik to narzekal ze "poprzedni gral dluzej basem!" ;]
miejsce tez jest wazne - stilo ma maly bagaznikA 12" STX`a ? dodatkowo za nisko strojonej budzie?
niestwierdzam! -właściwie to sam pytam....
nie spelnia zalozen. nie przeciaga jak trzebaPaweł, mam do sprzedania RE12-s4
pierwsze widzialem, na drugie czekamTu masz chyba najtańsze carpowery
http://allegro.pl/para-wysokotonowyc...691227085.html
A popularne h/k nie byłyby dobre?
Paweł jak myślisz ten gms1929 będzie łagodniejszy od T25?
nie widze sensu. ma byc podobny charakter ale mocniejA może spróbuj jakiegoś Alpharda w Band Passie.
w ciemno nic nie kupie
Mam je chyba nawet od Ciebie i wg mnie grają bardzo fajnie, dużo bardziej mi przypasiły niż missiony. Pograły chwile aktywnie u mnie a teraz grają pod zwrotką od r6a i nie jest tragicznieA popularne h/k nie byłyby dobre?
Wiem ale innej nie mam, aktywnie na razie nie zrobię więc to taki przymus ale tylko tymczasowyGrają duzo lepiej niz missiony
Ale zwrotka od r6a to zbrodnia dla nich