Nie czepiaj się.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
3" tang band - te co zamawialismy grupowo z usa. nie pamietam modeluco to za średniak?
A jak się "kreuje" brzmienie zwrotką? Bez uszczypliwości, pytam bo myślałem że albo jest dobrze, albo źle zrobiona Chyba że masz na myśli zmiane grania przy różnych cięciach, ale to samo mam w aktywce i w 15 sekund mogę zmienić ;D
tylko zwroc uwage na to ze mam mocno ograniczony budzet, a sprzet pomiarowy i potrzebna wiedze mam.Przyznaj jednak że w budżetowych rozwiązaniach i przy pominięciu takich sytuacji jak podałeś(jak alu głośniki) aktywka jest szybsza, łatwiejsza, wygodniejsza i wcale nie gorsza
mission juz nie wystarczaIdąc tym tropem to wystarczy sub i mission
jakbym to robil dla siebie to bym dal dobrego wysokotonowca... ale to co dla nas jest dobre dla brata jest do d...ja bym sobie średniakiem głowy nie zawracał.
chcialem wrzucic kilka zdjec z placu boju, ale czesc mam na telefonie i nie mam jak zgrac
![]()
![]()
niestety idzie bardzo powoli
zrobione
-polozona instalacja pod wzmacniacz
-wygluszone drzwi
-pierscienie na slupki
do zrobienia
-slupki
-dystanse w drzwi + glosniki
-podlaczyc wzmacniacz (kombinacja z sygnalem niskopoziomowym)
-zrobic pomiary + projektowanie zwrotnicy
-zrobic suba
-modlic sie zeby bratu pasowalo :blushing:
zdjecie bylo w telefonie...Zapomniałeś pokaz boczka
bez tragedii, ale trzeba sie troche nameczyc i postresowacJak oceniasz trudność demontażu i wytłumienia drzwi w Stilo ?