• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Gniazdo Bananowe HD-520 ala WBT - zbiorowe zamówienie?

Status
Ten wątek został zamknięty.
Witam, tak sie zastanawiam czy zamówienie dalej ma sens bo aktualnie ten użytkownik nie ma wystawionego żadnego przedmiotu. Takie gniazdo znalazłem tu http://allegro.pl/gniazdo-glosnikowe-hd-520-eksluzywne-od-firmy-i1626769511.html . Skoro już zamawiamy takie ilości gniazd to może warto zapytac się sprzedawcy czy ma dojście do jakiś dobych gniazd cinch w dobrej cenie oczywiście, zawsze to jeden koszt przesyłki mniej...

ok, skoro masz kontakt z tym sprzedawcą... Ponawiam prośbe o te gniazda cinch, bo przecie każdy wzmacniacz tak jak ma wyjście tak musi miec wejście....

gniazd czincz nie organizuje bo jest ich za wiele rodzajów i można trafić na bardzo tragiczne jakościowo(mowa o tych do 5zł - wiem z doświadczenia :/ )

csbiczek - 20szt (8/12)
dolphin123 - 10szt. (4/6)
Paweł S. - 12szt (6/6)
maxdila - 12szt (6/6)
RpLand - 12szt (6/6)
noga - 8szt (4/4)
pablo.see - 8szt (4/4)
eternality -20szt (10/10)
==============
Razem 102 szt. (48/54)

gniazda już zakupione, więc wycofuje sie z zamówienia

Nom:/ tak więc kto potrzebuje niech kupuje tam bo pisałem niedawno i nic nie opuszczą jedynie wysłać mogą gratis czyli sens żaden...

Sorki za odświeżenie kotleta, ale czy komuś nie zalegają te gniazda? Chętnie bym przygarnął coś.

Jak chcecie to mogę załatwić gniazda prosto z chin. Muszę tylko wiedzieć co i jakich szukać (typ i wygląd).

Jak chcecie to mogę załatwić gniazda prosto z chin. Muszę tylko wiedzieć co i jakich szukać (typ i wygląd).

Ja potrzebowałbym ze 4 sztuki prostych i 4 sztuki kątowych jakichś solidnych wtyków RCA (nie muszą być ładne), bo w aucie bym sobie zrobił porządne okablowanie, oraz 8 sztuk bananów do kolumn domowych. No i finalnie gniazda głośnikowe z gwntem o dł min. 20 mm, żebym mógł je wpuścić w płytę mdf.
Jeśli coś będziesz załatwiał to daj znać, może razem coś ustalimy i się jakoś dogadamy :)

poszukaj standardowych terminali

terminal.jpg

w hurcie mozna kupic to u nas za niecale 3zl
jak znajdziesz taniej to wezme tego troche

i tak samo te podwojne

ja bym potrzebowal wtykow rca nakamichi takich jak kiedys zamawialismy banany
fajnie jak by byly tez kątowe
i moze z 8 bananow

Ostatnią edycję dokonał moderator:
Paweł, kupiłem te po 3zł i to z wyglądu jest fajne. W otworze pod kable często są opiłki. Nakrętka jest bardzo luźna. Jednym słowem to dobrej jakości low-end. Jak chcecie to sprecyzujcie co i jak. Wiadomo - im więcej tym taniej, ale liczcie czas 3 tyg na przesyłkę + max tydzień paczki idą do was.

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót