Tylko, że nadal nie wiem, co będzie słuchane na tych kolumnach i jakie są wymagania...
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
To zalezy, czy chce sie kolezance naprawde pomoc, aby cieszyla sie dzwiekiem, czy miec po prostu problem z bani i kupic byle co, aby miec spokoj.
1000zł:Niech kupi nowe głośniki i zwrotnice na fakturę z jakiegoś gotowego projektu, a Ty jako dobry kolega sklecisz jej budki i to będzie najlepsze rozwiązanie za tysiaka
Daj mi namiar na gościa, bo ja mam problem żeby w tej kwocie materiał kupić- 300zł skrzynki u stolarza (FV)
mój priw znasz :razz:Daj mi namiar na gościa
To i tak nie wystarczySerio miałem na myśli takie eco tj. proste, z wióra i tani fornir.
No to ja chyba zacznę tu na forum sprzedawać paczki... | |
Z doświadczenia powiem że ktoś kto nie jest tak maniakalnie wkręcony w temat jak MY DiyOwcy nie słyszy różnicy między jakością 64kbps a 320kbps więc krzywdy jej na pewno nie zrobi. Również jestem za tym żeby kupić Jej coś co będzie cieszyło oko i w miarę grało.
Witam
Temat można zamknąć, znajoma kupiła głośniki.