• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

grupowe zamowienie cyrkli do frezarek - rozpoznanie tematu

Status
Ten wątek został zamknięty.
podobno juz jada do mnie
mam jakies awizo, ale odbiore jutro

mozemy sie umowic w weekend w centrum. o ile bede mial czas

dzięki za info, ale wróciłem właśnie do domu i pomierzyłem moją frezarkę (Performance Power NT1501). Na szybko pomierzyłem i wychodzi mi ze rozstaw prętów u mnie to ok 102 mm a średnica pręta 10mm...
Czy taki cyrkiel będzie do dostania?
Czytałem w pierwszym poście że było coś takiego:
"cyrkiel DIY do frezarki górnowrzecionowej "102mm"

Kurcze muszę zmierzyć bo są dwa rodzaje frezarek ja mam te większą, ma 2150 W. Można nią ciąć podkłady kolejow. Z tego co kolega mówił to ma ten sam co grafite.

niestety nie bede juz zamawial nowych cyrkli
mam dostep z innego zrodla jedynie do standardow

postaram sie zaraz przygotowac pliki, zebyscie mogli sami je sobie zamowic

przepraszam ze tak pozno

DXFy wysylacie razem z PDFami do giecia
wszystkie cyrkle poza graphite sa giete tak samo. maja inne wymiary, ale boki zaginane sa tak samo

jak zrobicie z blachy 1,5 lub 2mm to wymiary sie lekko rozjada, ale cyrkiel bedzie nadal funkcjonalny i wszystko bedzie pasowalo ;)

- - - - - aktualizacja - - - - -

Witam ,
Zamówię , kupie Cyrkiel standard do frezarki , Warszawa .
Paweł pomożesz ?
w poniedzialek napisze czy juz odebralem cyrkle ;)

Witam
Moze kogos zainteresuje. Zrobilem maly upgrejd cyrkla z zamowienia. Nagwintowalem prety ktore dostalem, dołożyłem 2 kątowniczki, 4 śrubki. Trzyma sie dobrze. Szczegóły na zdjeciu. Dodatkowo na zdjeciu widac co trzeba zrobic jak frezarka nie pasuje do zamowionego cyrkla.

bb6b245550291f9ed7b688a4f3300542_1455963328.jpg

o tym mocowaniu pretow z obu stron pisalismy juz nie raz. powtarza sie to regularnie od lat :p

pisalem ze ja wykorzystuje to do precyzyjnej regulacji. a sztywnosci wcale nie brakuje ;)

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót