mam cyrkle! 
paczka lezala na poczcie a awizo w skrzynce brak
tylko wspawam kołki i mozna wysyłać

paczka lezala na poczcie a awizo w skrzynce brak

tylko wspawam kołki i mozna wysyłać

Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
powinno pasowac
tak, to orientacyjny szkic. dokladne wymiary sa w DXFiePaweł, na rysunku brakowało kilku wymiarów, więc je dorysowałem, chyba że to był orientacyjny szkic.
to celowy zabieg. daje troche luzu. wiele osob czepia sie ze powinny byc prety mocowane z obu stron. a ja wlasnie wykorzystuje to zjawisko. luzuje jeden pret, przysuwam lub odsuwam frezarke i mam "mikroregulacje" wymiaruStopa w B&D ma 140 mm szerokości a na rys. jest ok. 178 mm wewnątrz (zależnie od promienia gięcia). Nie wiem czy to celowy zabieg czy pomyłka,
W porządku, będzie pasowało.zamowilem juz 5,2mm pod M5 :/
W porządku, jest OK - z moim obecnym cyrklem był ten problem, że traciłem na głębokości frezowania (panel podłogowy 8mm) a po kilku użyciach w twardszym materiale luzował się kołek ustalający pomimo tego że był wklejony."oczko" ma 74mm szerokosci
odsuniecie od scianki dla bezpieczenstwa 110mm
dlatego wciaz stoje za ta wersja a nie ten sprzedawany w polinkuz moim obecnym cyrklem był ten problem, że traciłem na głębokości frezowania (panel podłogowy 8mm)
Właśnie wróciłem z zagranicy i pierwsze co zrobiłem to odpakowałem cyrkiel - szeroki, frezarka pasuje
Takie pytanie - pręty są przykręcane tylko z jednej strony - to z czegoś wynika? Pewnie tak bo już ileś takich partii zostało zrobionych ale ciekawi mnie to.