• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

grupowe zamowienie cyrkli do frezarek - rozpoznanie tematu

Status
Ten wątek został zamknięty.
jest w ogloszeniach
termin tydzien (za pierwszym razem tak bylo) i cena nie najgorsza. wychodzi 50zl/szt z nierdzewki. gdzie inni mi wolali prawie 100zl :/

probna partia cyrkli poszla

zbieramy zamowienia na nowa partie! :D
standard kosztowal 50zl
nie wiem ile zawola za "szeroki"

Witam! Mam Prośbę Paweł... dałbyś jakieś namiary na siebie albo napisz na: michal@gtx.pl lub 698232799. Byłbym zdecydowany kupić u Ciebie ten cyrkiel. (Pisałem do Cb na poczte).
Cyrkiel do Bosch GMF 1600CE
Dziękuje bardzo za odpowiedź - pozdrawiam Michał.
P.S. Jaką średnicę ma u Ciebie pin centralny?

- - - - - aktualizacja - - - - -

P.S.2 Cena nie gra roli... w granicach rozsądku oczywiście ; )

jestem na swietach wiec ograniczony dostep do kompa

po swietach zamowie kolejna serie ;)

piny mam 5 albo 6mm. nie pamietam co kupilem tym razem. raczej 6mm
standard kosztowal 50zl. nie wiem czy za szeroki policzy mi wiecej czy tak samo

Witam.
Ja również jestem zainteresowany ale nie mam jeszcze frezarki i jaką mam kupić żeby pasował ten cyrkiel (bo jak patrze na te otwory z wyrzynarki to mi się płakać chce)? Nie ukrywam, ze robię tych otworów na tyle mało, że raczej coś tańszego.
Czy taka z zielonego marketu budowlanego się nada (DEXTER PC1300 chyba) czy może z serwisu aukcyjnego z zestawem frezów (jakość frezów???) GRAPHITE 59G717? Ewentualnie jeszcze BOSCH POF 1200 AE.

Hej, kiedy będziesz osiągalny Paweł ? Wystarczyłaby mi sama podstawa z pinem centralnym. Otwory zrobiłbym sobie sam a pręty mam... Daj znać dzięki (michal@gtx.pl) Pozdrawiam.

ja wracam w nowy rok do siebie
teraz bieganina po rodzinie

w cyrklu najdrozsze jest giecie. czyli otwory pod prety spokojnie lepiej wypalic laserem ;)

Witam.
Ja również jestem zainteresowany ale nie mam jeszcze frezarki i jaką mam kupić żeby pasował ten cyrkiel
cyrkiel moge zrobic dowolny. jak kupisz pierw cyrkiel a potem frezarke, to bedziesz skazany na cos co pasuje
tak wiec lepiej pierw kup frezarke ;)

teraz jest frezarka w lidlu
idz i sprawdz czy to nie ma luzow na prowadnicach

Frezarka zakupiona - zdecydowałem się na tę z zielonego marketu - jest do niej walizka.
Jakie wymiary potrzebujesz do cyrkla - to co standardowo jest w pudełku pozwala na minimum 10cm..... promień....
Oryginalne prowadnice mają rozstaw ok. 85mm, średnica prętów to 7,6mm. Podstawa to ścięte koło o średnicy 160mm (145mm przy ściętej stronie).

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót