• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

grupowe zamowienie cyrkli do frezarek - rozpoznanie tematu

Status
Ten wątek został zamknięty.
Czekaliśmy tyle czasu to poczekajmy jeszcze trochę... Nie wygłupiajmy się, ja spokojnie poczekam :)

Nie na temat...
Chwila wolnego czasu i piwko bywają motywujące ;)

Koszt tego prowizorycznego cyrkla nie przekroczył 20 PLN, no chyba że doliczymy piwko...
Testy pewnie na dniach...póki Pawłowy egzemplarz nie dojdzie.

---------- Post dodany o 23:00 ---------- Poprzedni post o 22:58 ----------

Jakiś knot ze zdjęciami kurcze :???:

Hehe wiem, mi chodzilo o fotke 2 posty wyżej, czyli:

Widac ze sa zagiete 3 krawedzie, dwie dluzsze i krotsza. U nas bedzie tylko ta krotsza, czy boczne tez?

Spox, do jutra poczekamy, przy tym czasie jeden dzień w tą czy w tamtą, ale przydałby się jakiś pewny termin.

Jakby jeszcze nie zdażył pogiąć to chyba będę musiał poprosić o nie gięcie tych dłuższych krawędzi - podstawa mojej frezarki jest dużo większa niż na fotce wyżej... Dałoby się tak zrobić?

tak
mialy byc gwinty
ale okazalo sie ze u kolegi nie maja takiego sprzetu wiec mieli zgrzac gladki pret...
no i kontakt sie urwal :???:

no nareszcie, w środę akurat będzie mi potrzebny, super, ale się zgraliśmy:D No niech przyjdzie do piątku i będzie gitara;)

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót