• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

grupowe zamowienie cyrkli do frezarek - rozpoznanie tematu

Status
Ten wątek został zamknięty.
Dokładnie tak jak piszesz. Przepraszam, umknęła mi cena za cyrkiel bez prętów, napisz proszę, postaram się szybko potwierdzić rezerwację.

Jacek Zieliński

Ok, znalazłem 33 PLN + 9 PLN wysyłka. Jeśli dane do przelewu nie uległy zmianie i ta 1 sztuka jest wolna to kupię. Po potwierdzeniu jutro mogę zrobić przelew na konto.

Ostatnia edycja:
poszly cyrkle dla pana zielinskiego i dla onckara
niestety nadal nie odebralem pretow wiec 2 pozostale wysle pozniej :/

Prosiłem o wysłanie na adres iny niż z przelewu. Proszę dokładnie czytać korespondencję.

Mamusia pobiegła od razu na pocztę by odesłać dalej. Trudno, dwa dni mnie nie zbawi. Jak się frezuje polakierowany fornir naturalny klejony kontaktowym? Może polakieruję raz..

Jak ja forniruje Henkel moment to po dociśnięciu klockiem zabieram się za obcinanie krawędzi frezarka (frez z łożyskiem) nie ma prawa nić się stać jeśli dobrze przykleiłeś fornir. A otwory tez robię już po fornirowaniu, szybko i przyjemnie.

Jak się frezuje polakierowany fornir naturalny klejony kontaktowym? Może polakieruję raz..
jedyny problem to resztki kleju zbierajace sie na frezie - trzeba czyscic
dobrze kombinujesz - poloz jedna gruba warstwe lakieru i frezuj. pozniej naroznik i tak trzeba papierkiem przejechac. pozniej lakier na gotowo

Cyrkiel właśnie dotarł :) Nie zdążyłem polakierować :) Czasami poczta daje radę :) Cyrkiel pierwsza liga. Pozdrawiam

Witam,

przesyłka dotarła, wykonanie Ok. Jedyne co trzeba przy moim cyrklu zrobić, to faktycznie spępić krawędzie i wyprostować kołek. Przy spawaniu został sporo ściągnięty przez spoinę i nie jest pionowo w stosunku do płaszczyzny podstawy. Mam nadzieje, że przy tej operacji nie odpadnie. Piszę na gorąco, jeszcze nawet nie sprawdzałem czy w ogóle pasuje do mojej frezarki, ale z ewentualnym dopasowaniem otworów mocujących pręty prowadzące poradzę sobie bez problemu.
Dziękuję.

Jacek Zieliński

Witam,

rozstaw prętów prowadzących pasuje idealnie, bardzo mnie to cieszy. Teraz niech się zrobi cieplej, przyjdą zamówione głośniki i bedzie można w końcu pobawić się.
Dziękuję, 100% satysfakcji.

Pozdrawiam,
Jacek Zieliński

myslalem ze napisalem na forum...
nie jestes sam - ostatnie 2 cyrkle wyslalem we wtorek. nie mialem jak odebrac pretow od tokarzy
dzisiaj powinienes go miec

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót