• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

grupowe zamowienie cyrkli do frezarek - rozpoznanie tematu

Status
Ten wątek został zamknięty.
1. Bebok - cyrkiel do Graphite 59G716 + pręty
2. niebieski - cyrkiel do Graphite 59G716 + pręty
3. dominikstein - cyrkiel standard + pręty
4. dragon - cyrkiel standard + pręty
5. pm82pm - cyrkiel do Graphite 59G716 + pręty *jeżeli zamówienie będzie zrealizowane najdalej do połowy przyszłego tygodnia, inaczej ogarne sobie sam bo czas goni
6. isabel - cyrkiel szeroki do Bosch 1400 ACE + pręty
7. El_liero - cyrkiel niestandardowy (do Graphite 59G716 + pręty ? )
rozmawialiśmy o nim, podawałem wymiary, teraz nie mam tego emaila i sam nei pamietam... Podstawa jest troche szersza, a pręty wyzęj umiejscowione.
8. wiesiek9990 - cyrkiel szeroki do Dexter Power M1R
9. k0mii - cyrkiel do BOF1300 + pręty (wymiary stopa szeroka 130mm, rozstaw prętów od środka pręta mierząc 84mm.)

5. pm82pm - cyrkiel do Graphite 59G716 + pręty *jeżeli zamówienie będzie zrealizowane najdalej do połowy przyszłego tygodnia, inaczej ogarne sobie sam bo czas goni
rozmawialiśmy o nim, podawałem wymiary, teraz nie mam tego emaila i sam nei pamietam... Podstawa jest troche szersza, a pręty wyzęj umiejscowione.
9. k0mii - cyrkiel do BOF1300 + pręty (wymiary stopa szeroka 130mm, rozstaw prętów od środka pręta mierząc 84mm.)

kolumny już gotowe, więc rezygnuje z zakupu
Pozdr,

cyrkle i prety sa gotowe
czekam tylko na kolki zeby dac tym razem ladniejsze

prosze juz wplacac na konto

PKOBP Oddział 1 w Koszalinie
64 1020 2791 0000 7202 0100 6691
Paweł Szkoda
Orla 12/13
75-727 Koszalin

ceny mam nadzieje bez zmian (nikt nic nie wspominal o podwyzkach)
ceny w pierwszym poscie

No super, idealnie Paweł trafił z czasem, w tym tygodniu fornir do położenia a potem frezowanko :D

Nie wiem czy to tylko moje zmęczenie, ale nie widzę cen dla cyrkli i prętów do Graphite 59G716.

Rozroznienie jest tylko na cyrkiel szeroki i standard. Roznica w cenie jest tak mala ze kolega robi mi to w tej samej cenie (stad raz 1,5mm, raz 2mm)
Prety sa te same. Drozsze prety sa jedynie do makteca

niestety sa opoznienia z kolkami. sklep miale je miec na stanie, ale sie okazalo ze jednak musi je zamowic. twierdza ze w poniedzialek wysylka.
we wtorek czy srode kolki trafiaja do kolegi i mam nadzieje ze szybko je wspawaja ;)

obawiam sie ze nadmiarowy cyrkiel zostal juz zarezerwowany
poczekamy az dostane cyrkle to wtedy sie zobaczy
moze ktos z listy nie zaplaci

mam wplaty chyba od 6 osob

jak widac wolny jest tylko graphite

nie pamietam juz co zamowilem. mozliwe ze zamowilem tez cyrkiel pod maktec ktory tez obsluzy bosha

Witam!

Jestem bardzo zainteresowany posiadaniem cyrkla (i prętów), który będzie pasował do frezarki Makita RT0700CX2. Jaka byłaby cena i czas oczekiwania na taki cyrkiel?

Dla pewnosci zmierz rozstaw pretow i wymiary podstawy

Czas oczekiwania bywa rozny. Raz jest szybko, raz sie czeka

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót