• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

grupowe zamowienie cyrkli do frezarek - rozpoznanie tematu

Status
Ten wątek został zamknięty.
do graphite jest ostatni
jeszcze stara cena czyli 63,5zl na wyzej podane konto

Verto 52G712. Cyrkiel szeroki jak najbardziej mi pasuje. Ile przelać na dane z poprzedniego linku?
to samo co wyzej. standard bylby kilka zlotych tanszy, ale musialbys czekac

jak koledzy wplaca to zostaly mi tylko 2 cyrkle "szeroki + maktec"

Ok. Wieczorem robię przelew i wysyłam potwierdzenie z danymi do wysyłki. Proszę o rezerwację do jutra, wtedy przelew powinien się zaksięgować. Ale fajnie :) projekt do przodu pójdzie nareszcie!

Rozumiem, że do mnie wysłany? Nie dostałem wiadomości zwrotnej. A frezarka przyszła dziś i całkiem fajne to Verto - czuć jakość inną niż w Boschu, ale też sprawia wrażenie raczej solidnej więc jestem zadowolony. Ciekawe jak w praktyce :) Jak dojdzie cyrkiel do weekendu to ciacham! Achh nie mogę się doczekać!

Ode mnie też zdrówka. W Łodzi dziś słonecznie, niech poprawa pogody dotrze do Koszalina i postawi Cię na nogi :)

Pawle potrzebowałbym u Ciebie zamówić szeroki cyrkiel tylko z małą zmianą a mianowicie rozstaw prętów (pręty posiadam oryginalne) w mojej frezarce wynosi 95mm i otwór do regulacji prętów mam na śrubę 6mm. Średnica stopy mojej frezarki ok 150mm. Szerokość ze ścięciem po obu stronach niecałe 135mm.

Zamawiam 1 sztukę - "cyrkiel Szeroki" bez prętów - rozstaw prętów wynosi 95mm i otwory do regulacji prętów na śrubę 6mm. :)

Ostatnia edycja:
1.ulan66-"standard"
2.drapik-"cyrkiel Szeroki" bez prętów - rozstaw prętów wynosi 95mm i otwory do regulacji prętów na śrubę 6mm.
3.zylak86-"standard" z prętami

Ostatnia edycja:
Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót