• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

grupowe zamowienie cyrkli do frezarek - rozpoznanie tematu

Status
Ten wątek został zamknięty.
4 paczki wczoraj wyslane
na wiecej mi gotowki nie starczylo, a o dziwo na tej poczcie nie dalo sie placic karta (czy wyplacic z bankomatu)

Do mnie cyrkiel dotarł. Sprawdzić nie mam jak teraz, ale dam znać jak będzie okazja. Dzięki

mialem dzisiaj wyslac pozostale - niestety uciekalem przed burza i nie bylo mowy o wysylce :/

Zrobiłem przelew. Przepraszam, że tak późno ale nie miałem ostatnio za wiele wolnego czasu.
Pozdrawiam

Do mnie wczoraj cyrkiel dotarł :) Dzięki. Tak na szybko przymierzyłem i prawie wszystko dobrze. Jedynie otwory na pręty są delikatnie za wąskie i nie chcą pręty w nie wejść, ale to nie problem lekko je poszerzyć.

Jeszcze raz dzięki za cyrkiel :)

Do mnie cyrkiel również dotarł wczoraj.:thumbup::biggrin: Także Wielkie Dzięki Paweł.:thumbsup: Jeszcze go nie testowałem jedynie, co zauważyłem to metalowy kołek/trzpień do osadzania na płycie był lekko wygięty (pewnie podczas spawania materiał się poddał i ściągnęło go na stronę), ale delikatne stuku-puku młotkiem i wrócił na centralne jego miejsce.:) Oczywiście jak cyrkiel przetestuję to odezwę się. Jeszcze raz Dzięki.
Pozdrawiam.

Jedynie otwory na pręty są delikatnie za wąskie i nie chcą pręty w nie wejść, ale to nie problem lekko je poszerzyć.
dziwne, bardzo dziwne... od dawna sa te same rysunki i zawsze bylo OK. widac cos skala musiala nawalic tym razem :/

jakosc cietych krawedzi tez nie za ciekawa - trzeba przeszlifowac

jedynie, co zauważyłem to metalowy kołek/trzpień do osadzania na płycie był lekko wygięty (pewnie podczas spawania materiał się poddał i ściągnęło go na stronę), ale delikatne stuku-puku młotkiem i wrócił na centralne jego miejsce.
zrobilem im specjalny przyrzad do centrowania kolkow do spawania. ale nadpalili go i oddali do dorobienia... a ze w pracy nie bylem to nie dorobilem nowego i tak wyszlo :/

kolejne 4 paczki wyslane ;)

Tak adres zgodny z przelewem
dopiero bede pakowal

spokojnie nie pali się Paweł wyślij przy okazji, ja jestem za.... robotą

dziwne, bardzo dziwne... od dawna sa te same rysunki i zawsze bylo OK. widac cos skala musiala nawalic tym razem :/

jakosc cietych krawedzi tez nie za ciekawa - trzeba przeszlifowac

zrobilem im specjalny przyrzad do centrowania kolkow do spawania. ale nadpalili go i oddali do dorobienia... a ze w pracy nie bylem to nie dorobilem nowego i tak wyszlo :/

kolejne 4 paczki wyslane ;)

dopiero bede pakowal

Krawędzie są rzeczywiście do poprawki, ale nie miałem wcześniej do czynienia z taką techniką, więc nie pisałem na ten temat. Myślę jednak, że to nie jest problemem dla ludzi zamawiających cyrkiel. Każdy we własnym zakresie przygotuje go do pracy.

Czyli ta partia, a przynajmniej mój egzemplarz był słabo wykonany. Na szczęście można to poprawić.

Cyrkiel dotarł,potwierdzam że kołek krzywy i krawędzie do poprawki.Wielkie dzięki Paweł za możliwość zakupu.

1.ulan66-"standard" - wyslany
2.drapik-"cyrkiel Szeroki" bez prętów - wyslany
3.zylak86-"standard" z prętami - wyslany
4.Kipard - "Szeroki", zestaw z prętami, frezarka MAC ALLISTER MRO 1500 A - zapakowany
5.matti7 – cyrkiel z prętami do GRAPHITE model 59G716 - zapakowany
6.woocash1987- standard z prętami - brak wplaty, brak info
7.Echo1 - cyrkiel z prętami do GRAPHITE 59G716 - wyslany
8.JARO66-standard z prętami - wyslany
9.klama - Standard szeroki bez prętów - zapakowany
10. cybzolw - cyrkiel z prętami do GRAPHITE model 59G716 - wyslany
11. djrobo - cyrkiel standard z prętami - frezarka BUDGET BER 10205 - wyslany

zostaly mi 3x szeroki + maktec.
kolega woocash1987 odpada tym razem bo jakims cudem mi zabraklo standardowego

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót